Ienie mini make-overtje van 2 minuten

mini make-over

Had ik al gezegd dat dit een heel kleine make-over is?

Deze mini make-over illustreert prachtig het grote verschil dat een kleine handeling kan maken!

Table of Contents

Mini make-over

Mijn jongste dochter kocht een zakje met honingsnoepjes en liet dat slordig op het witte vuilniskastje in de keuken liggen. Daar lag het zakje een tijdje slordig te zijn, totdat ik er genoeg van kreeg.

make-over

Ik besloot dat de tijd van handelen was aangebroken, en begaf mij naar de donkere gewelven van onze kelder. Daar vond ik een mooi glazen potje (wie wat bewaart heeft wat), en daarin heb ik de snoepjes gedrapeerd.

make over

Nu moet ik steeds aan het liedje van Saskia en Serge denken:

‘t zijn die kleine dingen die het doen, die het doen, ‘t zijn de kleine dingen die het doen.’

Soms heeft een kleine handeling veel effect!

Leestips

Heb jij iets dat je irriteert in je huis? Misschien kun je dat vandaag ook aanpakken!

Similar Posts

5 Comments

  1. Ik had hetzelfde als Sjoerd gedaan. Dan had mijn dochter het ook beslist geen tweede keer gedaan. Maar, toegegeven: het staat heel gezellig op het kastje!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.