Reacties

Hoe ik huishouden, gezin en werk combineer - Ideeënbus — 6 reacties

 1. Zo'n strakke routine is ook wel nodig om alles gedaan te krijgen. Ik ben ook nogal een structuurmens en probeer steeds een schema voor de dag te maken... Werkt voor mij best goed...
  Fijne dag vandaag,
  Lieve groet,
  Mirjam

 2. Krijg je nooit onverwachts visite waardoor je planning in de war loopt?
  Of zeg je dan gewoon dat je geen tijd hebt en dat ze een andere keer welkom zijn?
  Dat is namelijk wat ik nog weleens lastig vindt. Ligt er ook wel enigszins aan wie er voor de deur staat of ik het wel of niet durf te zeggen.

 3. Toen de kinderen klein waren werkten we beiden buitenshuis. Kinderopvang bestond in die tijd niet in de plaats waar we woonden dus we waren afhankelijk van oppas aan huis en welwillende buurvrouwen. Dat ging meestal prima maar het werd pas echt gemakkelijk toen we een atelier aan huis kregen.
  Thuis je werkplek hebben is een ideale combinatie met een paar kinderen!

 4. Bedankt voor jullie comments. Sommigen lieten een comment achter via het formulier. Ook jullie bedankt voor je reactie. Ik kan je helaas geen antwoord geven, omdat in het formulier geen mailadres staat.

  Mocht je graag een reactie op je comment willen, plaats dan je comment nog even in het comment formulier : )

  Het formulier is vooral bedoeld om onderwerpen door te geven waarover je graag wilt lezen op Huisvlijt.

 5. He, dat was mijn vraag! Leuk om hem beantwoord te zien, maar zou je nog iets meer willen vertellen over bijvoorbeeld je manier van huishouden? Poets je dus elke vrijdag je hele huis? En hoe doe je dat met grote beurten etc?

  • Ik doe inderdaad elke vrijdag het hele huis. Ik stof af, maak schoon, leeg alle prullenbakken etc.

   Grote beurten doe ik ook op vrijdagen, na mijn gewone huishoudwerk.

   Op zondagmorgen moeten alle kinderen hun eigen kamers afstoffen opruimen en dweilen. Bovendien krijgen ze dan allemaal een klusje: badkamer schoonmaken, trap schoonmaken, alle jassen en tassen weer op de plek etc.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>