Reacties

Wie niet rijk is, moet slim zijn — 16 reacties

 1. Wow fantastisch knap gedaan van je dochter. Petje af voor haar lef om het gewoon te doen. Ze heeft vele talenten zo te lezen en te zien.

  Mijn moeder was volleerd coupeuse en maakt ook alles na zonder patroon. Maar daar had ze dan ook voor geleerd. Ik zou het niet eens eens durven te proberen.

 2. Dat is knap gedaan!!
  Met een lapje van €1,75 kun je het altijd proberen. Lukt het niet? Dan heeft het ook niet veel gekost. Maar nu heeft ze voor een prikkie een superleuk jurkje.

 3. Wat goed van haar! Ik vind die jurk ook een heel leuk model hebben, weer eens iets anders met dat aparte bovenstuk.

  Ik maak al heel lang zelf kleding, maar nooit zonder een patroon want dan komt het niet goed!

 4. Wat een knappe dochter en wat een leuk jurkje heeft ze gemaakt. Zonder patroon kan ik het ook niet hoor!
  Ik wens je een heel fijne avond...
  Lieve groet,
  Mirjam

 5. mijn dochter en ik zijn geen naaiwonders ,niet met en al helemaal niet zonder patroon, maar lang leve de kringloop en 2e handskleding winkels zegt nu zelfs mijn dochter die daar vroeger niet heen te krijgen was, want daar koop je voor weinig, fantastische kleding en het leuke vind zij dan dat het geen dingen zijn waar de hele wereld al in loopt en je er dus leuk en teven ook uniek in uit kunt zien. zo kocht ze een paar jaar geleden een goudkleurig wollen jurkje in de 2e handskledingwinkel voor 10 euro , dat er met een zwarte legging, zwarte riem en schoenen die ze nog had fantastisch uitzag, al haar vriendinnen vroegen waar ze dat fantastische jurkje gekocht had. tja ze hadden er nog maar een van in de winkel zei ze lachend.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder