Reacties

Dieren voerbak Action: minder geknoei! — 5 reacties

  1. Is deze bak misschien groter? Katten houden er niet zo van als hun snorharen erg de bak raken als ze aan het eten zijn. Daarom halen ze vaak het eten naast de bak om het daar verder op te eten. Mijn kat eet wel uit een klein bakje maar die krijg gemalen natvoer (oude kat zonder tanden) dus dat lebbert ze er zo uit.

    • Aha! Dat zou het best eens kunnen zijn Ineke. Het deel waar het eten in zit is inderdaad veel ruimer in de bak van de Action. Die bakjes van de Ikea zijn ook wel groot, maar dat komt door die bloemvorm. Het binnenste deel is kleiner.

  2. Ik heb er ook eentje van de Action, ook voor honden, maar dan waarbij de rand naar beneden staat en helemaal voorzien is van een rubberen (extra) laagje. Ik kan het niet beter beschrijven, maar dat is ook ideaal voor knoeierds. En door de vorm is het ook niet makkelijk om te stoten. Was ook iets van 70 cent ofzo.

  3. Mijn oude buurpoes ligt vaak naast een glazen drinkbak voor vogels. Dat heeft trouwens niets met de vogels te maken, maar met zijn ouderdom, dan hoeft ie niet zo ver te lopen . De drinkbak is , en nu komt het, een onderdeel van een wasmachine. Jullie kennen het allemaal, want het is de deur van de wasmachine. Als je het leuk vindt om te slopen , het is een aanrader. Overal voor te gebruiken, ook als slakom voor een groot gezin.!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder