Reacties

Muffins bewaren: invriezen of afgesloten pot — 10 reacties

  1. :-) ik vind het enige potten heb er zelf ook een paar gscoord , baksels bewaar ik in een luchtdichte ,donkere trommel, dan blijvn ze het langst vers, maar ehm oud word het hier nooit met de eeuwig hongerig pubers, maar beide zijn nu hele dagen aan het werk bij de boer dus, kunnen ze nu mn trommel niet plunderen, eindelijk blijft er wat in zitten :-D

    • Het gaat inderdaad allemaal snel op. De muffins op de foto zijn inmiddels allemaal verslonden. Nu zitten er chocolate chip cookies in van de Aldi!

  2. Eerst deed ik alle koekjes in blikken maar ik ben helemaal aan het overschakelen naar glazen potten. Ik vind het ook leuk staan, maar ze blijven ook langer vers. Ik gebruik ook oude weckpotten ervoor. Voor cake heb ik goede cakedozen en er gaan er 2 in een weekend op. Niet dat ik elke week cake heb trouwens, hou ook wel van afwisseling. Leuk dat je dochter dit doet. Doen ze bij mij ook wel, maar niet elke week maar ja, ik wil ook de oven maximaal benutten dus moet het altijd gelijk in veelvoud (4 tegelijk).

  3. Ik bewaar cake altijd in een speciale cakedoos en muffins, taart etc in een ronde plastic taartdoos. En koekjes of in een trommel of in een glazen pot net wat er leeg is.Voor de ontbijtkoek hebben we een speciale brabantia ontbijtkoektrommel.

  4. Leuk dat je dochter graag lekkere dingen bakt,ik kookte op die leeftijd graag voor ons gezin.Mooi de potten van de Action,ik kom er maar niet te vaak,teveel leuke spullen!! En ja wat zijn katten leuke he ,ik geniet elke dag van Mikki.
    Groetjes Elisabeth

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder