Reacties

Gratis boodschappen bij Jumbo: 3 manieren — 29 reacties

 1. Als je een merkproduct elders goedkoper kan krijgen krijg je het gratis is nepperij. Als je met bon aangeeft dat het elders goedkoper is zeggen ze dat ze alleen vergelijken met Albert Hein die aan de andere kant van het plein in Laren zit. En AH is altijd duurder. Dat b.v. de Boni goedkopet is telt niet. Hietdoor wnkel ik niet graag bij Jumbo.

  • Het blijft oppassen.
   Met vlagen controleer ik de kassabon.
   En met vierde in de rij gratis boodschappen haha dan sturen ze je naar een andere kassa waar op dat moment net weinig mensen in de rij staan.

 2. En, als je iets vindt dat over de datum is, dan krijg je het zelfde product maar dan met een goede daum gratis mee. Laatst deed ik boodschappen voor mijn werkgever en ik kreeg [wee toetjes gratis. Die ik pakte waren ruim een week over de datum. Dus kreeg ik er twee gratis. Nou ja mijn werkgever dan😊

 3. Het is handiger om niet met je product naar de kassa te gaan, maar om een medewerker in de winkel aan te spreken. Ik heb op deze manier al eens gratis melk en gratis champignons mee mogen nemen.

  Een hartelijke groet van Jo.

 4. Sinds corona doen ze niet meer aan 'vierde in de rij'. En overigens ben ik uitgemaakt voor leugenaar (toen iemand me vroeg even te wachten als getuige, omdat die al moeilijkheden verwachtte) toen het ging om vierde in de rij. Dat was me ook voor mezelf al eerder overkomen. Toen was ik er klaar mee. "Gelukkig is er hier ook een Albert Heijn. Ik laat me niet voor leugenaar uitmaken." En weg was ik. En weg bleef ik. Alleen een enkele keer voor een vergeten boodschapje nog naar de Jumbo, maar verder kom ik daar in en uit principe niet meer.

 5. Ik kom nooit bij de Jumbo.
  Hans is wel een keer met een doos eieren van de Lidl thuis gekomen die al over datum was.
  Zonder problemen terug gebracht en geld terug gekregen.
  Ik mocht een andere pakken maar daar had ik geen zin in.

 6. Ik kom niet graag bij Jumbo. Die reclame van altijd de goedkoopste is niet waar. Als je dat aantoont met kassabonnen en foto´s dan willen ze nog geen geld terug geven. Ik heb meegemaakt dat iemand zich bekocht voelde omdat Jumbo toch duurder was en ik wees hem op die reclame. Maar hij werd als een winkeldief behandeld. Er werd een potige jongen op hem afgestuurd, of hij maar wilde vertrekken. Bij dat filiaal kom ik dus noooooit meer.

  Een ander filiaal is dicht bij mij in de buurt. Wat Aldi goedkoper heeft erkennen ze niet. Andere supermarkten zijn volgens hun te ver weg en tellen niet mee.

  De acties van 1 plus 1 gratis die ze nu hebben, daar heb ik nog niks interessants bij gezien. Het dubbele betalen voor een artikel waar je dan een tweede gratis bij krijgt is niet zo zinvol.

  Ze hebben ook de vervelende gewoonte om de prijskaartjes niet goed te plaatsen, zodat je denkt dat iets voor de prijs wordt verkocht die op het schap staat. Maar dan is dat weer de prijs voor een ander artikel.

  Het zijn truukjes die ik vroeger wel eens zag bij winkels die dicht tegen faillissement aan zaten. Klanten misleiden, dat is geen goede reclame.

 7. Ik controleer eigenlijk nooit een kassabon. Wat een slechte ervaringen bij Jumbo lees ik hier, zeg! De Jumbo vestigingen zijn onderling natuurlijk allemaal heel verschillend. Ik ben erg tevreden over die in mijn dorp. De vierde-in-de-rij hebben ze hier niet maar verder zijn ze enorm klantvriendelijk. Toen ik ooit lang moest wachten in de rij omdat de vrouw voor mij met kleingeld betaalde, kreeg ik een bosje bloemen. Ze lopen ook vaak rond met lekker hapjes die ze uitdelen. Mini appelflapjes of zo. Keurig met handschoentjes aan. Ik vind klantvriendelijkheid belangrijker dan de prijs, eerlijk gezegd.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder