Reacties

Gootsteenkast opruimen met een gootsteenkast organizer — 13 reacties

 1. Mijn kastje is helemaal een ramp want ik heb een rvs spoelkast. Hier zit in het midden een vast plank. Verder zit nog onze keukenboiler in dit kastje dus veel ruimte heb ik niet.
  Bakje voor batterijen, bakje voor plastic dopjes, schuursponsjes, vaatwasmiddel, groene zeep, schoonmaakmiddel, handcreme. Dat is het wel ongeveer denk ik.

 2. Weckpotten met meel, linzen, thee, koffie, caffeinevrije koffie, macaroni, gierst,havermout.
  Aan de binnenkant van het deurtje zit een keukenrolhouder met keukenrol.
  Ik heb in totaal maar die kastjes waarvan de gootsteenkast er één is. Vandaar dat er geen rommelkastje of schoonmaakspullenkast van gemaakt is maar een voorraadkastje. In weckpotten voor het geval er ooit een lek komt, én omdat het leuk staat en overzichterlijk is.

  Groet,Greet

 3. Mijn man heeft voor mij een plankje gemaakt in mijn gootsteenkastje. De ruimte die de zwanenhals van de afvoer inneemt heeft hij uitgezaagd. Ik kan dus behoorlijk veel kwijt in het gootsteenkastje.

 4. Bij ons staan er 2 dozen in. Eentje voor oud papier en de andere voor lege flessen. In ieder geval niks wat schadelijk is. Kleine kinderen mogen naar hartelust in mijn keukenkastjes kijken, zonder dat ik me zorgen moet maken.

 5. hier een afvalbak en de doos met vuilniszakken en een bakje voor de sponsjes/borstels.
  Flessen staan boen de gootsteen in het kastje.
  Groet, WIlma

 6. Ik heb in mijn gootsteenkastje een prullenbak met drie aparte emmers (een voor plastic, een voor gft en een voor restafval) Daar boven op staan 2 mandjes (een met de rolletjes pedaalemmerzakken, vuilniszakken etc. en een voor oud papier)
  Daarmee is het kastje vol.
  Bij mij staan de schoonmaakmiddelen ook hoog. Veilig buiten het bereik van grijpgrage kinderhandjes!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>