Reacties

Kom er maar eens achter memory: uit de jaren 70 — 12 reacties

 1. over nostalgie gesproken, wat een leuke herinneringen heb ik aan dit spel ,met mijn moeder en broer aan de keukentafel met iets lekkers erbij, jammer genoeg ben ik het kwijtgeraakt toen mijn moeder naar een verzorgingshuis ging, als ik het tegenkom in een kringloop of op een rommelmarkt ga ik het zeker kopen

 2. In eerste instantie zei het me niet veel totdat ik de doos zag en ja toen viel het kjwartje. Zo heb ik onlangs een oud Halma spel gevonden en gekocht en dat speel ik af en toe met je jongelui. Heerlijk snuffelen in kringloopwinkels. Onze zoon heeft daar een heel mooi servies uit de 50tig er jaren gekocht.

 3. Nee, ik ken deze versie van memory niet.
  Hier hebben we het kaartspel 'pesten' weer ontdekt. Als we uit ons huis weg moeten vanwege kijkers dan zitten we bij andere mensen in huis het spelletje 'pesten' te doen. Heel gezellig en een leuke afleiding van de stress :-)

 4. Een tijdje terug schreef je over verhuizingsverhalen. Doe je dat nog steeds? Ik kan het zo snel niet terug vinden op je blog (maar misschien ook niet lang genoeg gezocht...)

  • Dankjewel :-) Helaas werkt de link niet goed. Mogelijk ligt dat aan de iPad, maar ik heb de website gevonden en heel leuk en interessant om de interviews weer te lezen en er stonden nieuwe bij.
   Ik vind het nu al zo spannend en echt niet altijd leuk dat ons huis te koop staat. Deels vanwege het afscheid nemen, al ben ik nooit echt geaard in deze woonomgeving. Deels vanwege de stress en het gedoe met een huis dat te koop staat en kijkers die over van alles zeuren. Manlief zegt dan tegen me dat het bij 'het spelletje' hoort. Ik ben blijkbaar niet zo goed in dat spelletje en trek het me dan persoonlijk aan. Leerpunt voor mij om er wat meer van afstand naar te kijken.
   Wat ik ook best lastig vind is dat ik de nieuwe woonomgeving nog niet goed ken en het nog niet duidelijk is waar we gaan wonen. Voor mijn man is dat heel anders want hij werkt er.
   Toen we hier in de polder gingen wonen heb ik jaren heimwee gehad naar Friesland. Gelukkig nu niet meer want ik ga nog veel zuidelijker wonen. Als ik nu in rivierengebied kom voel ik me heel erg thuis. Daar heb ik de eerste 13 jaar van mijn leven gewoond.
   Heel verhaal, lijkt wel een blog in een blog ;-)

   Groetjes, VeggieMo

  • Ja verhuizen is echt niet niks VeggieMo. En de fase voor de verhuizing vond ik ook lastig. Je bent aan het afscheid nemen, en het opbouwen komt pas weer daarna.

 5. Volgens mij had ik deze ook. Misschien ligt het doosje nog wel ergens in de kast of la. Maar heet deze versie niet: 'Kom er maar eens achter?'

 6. Ja, deze hadden wij vroeger ook! Geen idee waar het is gebleven!
  Ik heb pas het advertentiespel gevonden bij de kringloop, vond ik vroeger ook leuk, nu speel ik het soms met mijn oudste twee, van negen en tien jaar.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder