Reacties

Gezond eten in een restaurant — 23 reacties

 1. Wij gaan zelden uit eten, simpel weg omdat het een te grote aanslag maakt op ons maand budget. Maar als we een keer gaan dan eet ik juist echt wat ik lekker vind,echt gewoon even genieten. Gezond eten doe ik thuis namelijk al.

 2. Uit eten gaan doe je toch voor je plezier? Vooraf eten zodat je niet teveel honger hebt.... wat ontzettend zonde, dan zou ik liever helemaal thuis blijven. Uit eten gaan draait bij mij om genieten, en om zo veel mogelijk nieuwe, verschillende smaken te proeven. En daarom laat ik gerust een deel van een gerecht staan om plaats te houden voor een volgend gerecht. Als het alleen maar gaat om maagvulling met zo min mogelijk calorieen dan zou ik lekker iets anders gaan doen.

  • Ik vind het niet prettig om mijn bord niet leeg te eten moet ik zeggen. Dat is er vroeger zo bij mij ingestampt dat dat niet netjes is, dat ik het altijd keurig wil leeg eten.

 3. Wij gaan zelden uit eten, vanwege de kosten. Maar als we dan eens gaan, zoek ik een restaurant uit waar ik benieuwd naar ben of al eens naar tevredenheid heb gegeten. Op de calorieen let ik dan niet. Me volproppen met lappen vlees, brood of patat doe ik ook niet. Wel een glas wijn en als ze bijzondere toetjes hebben neem ik die ook weleens. He, ik krijg gewoon zin om weer eens buiten de deur te eten !

 4. Vooral genieten staat bij mij voorop als ik uiteten ga! Maar ik ben een sprietje en hoef niet op mijn gewicht te letten, dus ik heb makkelijk praten als het gaat om uiteten gaan. Daarentegen kan ik geen vet verdragen, dus dan kom je al snel op gezonde dingen uit...

 5. Er is een tijd geweest dat ik en mijn man wel 3 x pw uit eten gingen. Nu dat we een kindje hebben doen we dat niet meer. Geen zin, geen tijd en kost te veel geld. We deden dat om ik voorheen ernstig ziek ben geweest en vrijwel nooit meer ergens heen gingen. Wij hadden echt het gevoel dat we iets hadden in te halen.

 6. Wij gaan vrijwel nooit uit eten omdat het simpelweg te duur is met een gezin. Maar àls we het dan eens doen gaan we naar een wokrestaurant, juist omdat er voor iedereen wel iets bijzit wat ze lekker vinden. En redelijk goedkoop omdat het een vaste prijs is en het drinken er bij inbegrepen zit.

  • Zo'n vaste prijs is inderdaad wel prettig Jet. Dan weet je precies wat je kunt verwachten en kom je aan het eind van de avond niet voor vervelende verrassingen te staan.

 7. Wanneer je vaak uit eten gaat is het wel verstandig om hier rekening meer te houden. Maar als je af en toe eens uit eten gaat wil je vaak juist genieten van de lekkere dingen die je normaal niet eet - ongezond of niet ;)

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>