Young adult genre

2c

Mijn dochters lezen regelmatig boeken uit het young adult genre.

Zelf ben ik er geen fan van. Ik word in mijn dagelijks leven omringd door young adults, dus ik heb geen behoefte om ook nog eens over ze te lezen.

2c van Mirjam Mous: waarom las ik het?

Toch heb ik het boek 2c gelezen van de Nederlandse schrijfster Mirjam Mous. En ik vond het verrassend goed!

Lees mijn review van 2c op mijn blog over boeken en waarom ik dit boek toch las!

Lees jij boeken voor kinderen of young adults?

Similar Posts

4 Comments

  1. Met zeer grote regelmaat lees ik boeken voor Young Adult en van tijd tot tijd ook voor kinderen. De boeken zijn vaak wat luchtiger of echt fantasy en kun je dus ongegeneerd de werkelijkheid even ontvluchten. Voor de afwisseling kan dit erg lekker zijn.

  2. Nee, ik lees geen young adult boeken, maar niet bewust ofzo. Ik heb een paar jaar geleden wel een boek van Annie MG Schmidt gekocht, gewoon omdat het kan :). Liefs.x

  3. Ik had nog nooit van de term young adult gehoord moet ik zeggen, terwijl ik toch veel en graag lees. De laatste kinderboeken die ik heb gelezen twee jaar geleden. Dit was de serie De grijze jager. Erg leuk geschreven!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.