4 Eco tasjes : Rory heeft er 30!

eco tasje

Naar aanleiding van mijn post in 2014 waarin ik twee eco tasjes van Zeeman en de Hema vergeleek, besloot ik mijn huidige eco-tasjes eens te tellen.

Zeker nadat ik las dat Rory van het blog 40 en voor het eerst moeder vertelde dat zij er een stuk of 30 heeft : )

Rood eco tasje en eentje in de vorm van een meloen!

Uit eerdere blogposts over dit onderwerp leerde ik dat ik ook een rood eco tasje heb gehad, en eentje in meloen vorm!

Deze zijn echter spoorloos verdwenen.

Waarschijnlijk met één van de verdwenen sokken getrouwd, en verhuisd naar een land ver van hier.

Hoe dan ook, voor mijn gevoel had ik wel 20 eco tasjes verzameld in de loop der tijd.

Maar dat viel erg mee!

Mijn eco tasjes: het zijn er maar 4!

Het eco tasje dat de meeste indruk op mij maakt is de Zeeman statiegeldtas.! Daar schreef ik in 2014 ook al over, en die houdt het nog steeds prima vol. Dit in tegenstelling tot het groene Hema eco tasje dat vrij snel stuk ging.

Mijn lievelings eco tasje is natuurlijk die met de bloemetjes.

De lelijkste  vind ik het Action tasje. Maar die is wel lekker groot en sterk. Bovendien zit er een etuitje aan vast waar je de tas in kunt duwen.

4 eco tasjes

Uiteindelijk heb ik dus (maar) 4 eco tasjes. Drie ervan zitten standaard in mijn schoudertas. De vierde zit in mijn tas met spullen voor mijn cursus bij de School voor Intuïtieve Ontwikkeling. 'Voor het geval dat,' en 'Je weet maar nooit'.

Met dank aan Rory voor de inspiratie : )

Leestips

Hoeveel eco tasjes heb jij?

Similar Posts

9 Comments

  1. Ik heb echt veel teveel linnen tasjes 🤣🤣
    In mijn rugzak zitten altijd een mooi dun katoenen tasje en zo’n nettasje waar je vrijwel onbeperkt spullen in kunt proppen.

  2. Hahaha, dank dat je mij als inspiratie hebt gebruikt Nicole! Eerlijkheid gebiedt mij te zeggen dat ik af en aan in een opruimwoede verval. Onlangs heb ik weer een deel aangepakt en ik kan mij voorstellen dat ik ook deze voorraad tasjes eens goed ga bekijken. Want hier kan ik anderen natuurlijk ook weer blij mee maken. Then again vind ik het uitzoeken hiervan echt wel een ding. Want de een is handig voor dit. De ander doet mij denken aan dat. Wordt vervolgd. Maar plastic zakjes? Heb ik niet meer nodig.

  3. Ik denk ook een stuk of vier. Een zit er in mijn handtas. Eentje ligt in een mandje bij de voordeur en er zitten er een paar in de opbergzak in mijn washok. Ik vind ze ideaal!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.