Tas organizer Action 1,99

tas organizer action
Handtas organizer!

Ken jij het verschijnsel van een tas organizer?

Ik ben dol op tassen, maar op dit moment heb ik er heel keurig, maar twee! Eentje voor dagelijks gebruik, en eentje voor als ik uit, of naar de kerk ga.

Tas organizer: wat is het?

Mijn oudste dochter daarentegen heeft meerdere tassen. En omdat ze ook nog geregeld wisselt van tas, kocht ze bij de Action een zogenoemde handtas organizer.

Een tas organizer heeft van de buitenkant wel wat weg van een grote toilettas/etui. Maar in de ‘toilettas’ zitten allemaal vakjes! Vakjes voor een mobieltje, voor pennen, voor een portemonnee. Kortom vakjes die je graag in je tas hebt.

Tas organizer Action

Mijn dochter kocht haar handtas organizer bij de Action voor maar 1,99. Hij heeft maar liefst 10 vakjes. Sterker nog, ze kocht de tas op de foto ook bij de Action! De handtas organizer bevalt haar uitstekend. Als ze een andere tas wil gebruiken, dan hoeft ze alleen maar de handtas organizer over te hevelen naar haar andere tas. Zo voorkom je dat je elke keer de inhoud van je tas moet verhuizen. Met het risico dat je iets vergeet natuurlijk.

tas organizer
De tas organizer van de voorkant
tassen organizer
De organizer ín de tas

Handtas organizer Hema

De Hema verkoopt helaas geen officiële handtas organizer. Maar ze hebben er wel bagage organizers, koffer organizers en beautycase organizers. Deze bestaan doorgaans uit losse ritstasjes. Zoals deze Hema tas organizers:

Screenshot 2023 08 25 at 16.15.48

Maar zo’n handige handtas organizer als mijn dochter bij de Action kocht, heeft de Hema niet

Tas organizer Temu 5,38

Bij de Action zijn ze op het moment niet, maar bij Temu kwam ik deze tegen:

handtas organizer

Wissel jij vaak van tas? Wat vind je van een handtasorganizer?

Similar Posts

23 Comments

 1. Ik wissel vaak van tas. Maar meer dan mijn portomonee en sleutels zit er nooit in. Als ik met de auto wegga komen er de autopapieren en een telefoon bij.
  Ik snap al die overvolle tassen nooit.

 2. Leuk dat ze die ook bij de Action verkopen! Ik ken de PocketPurse wel (als ik de naam goed heb onthouden), maar vond die steeds nog behoorlijk prijzig. €1,99 klinkt een stuk aantrekkelijker :)

 3. Leuke organiser voor een wel heel zacht prijsje.
  Vroeger toen ik vaker van tas wisselde had ik er ook een maar die was destijds heel wat duurder.
  De Action is echt zo’n winkel waar je je bij wijze van spreke arm kunt kopen aan leuke dingen voor weinig geld.

 4. Dan heb je ook tassen nodig waarin de organizer past.
  Ik koop mijn tassen altijd op hoeveelheid vakjes, bij voorkeur 2 grote, ertussen plat vak met rits en aan voor en achterkant nog vakjes met ritsen.
  Ik heb 2 kleine tasjes die onder jas omgehangen kunnen worden voor bv bezoek markt en waarbij ik mijn handen vrij wil hebben, dan neem ik alleen geld en noodzakelijke papieren mee.

 5. Ik heb maar één tas, dus wissel nooit. Maar alles in die tas zit altijd door elkaar, dus zo’n organizer zou voor mij ook heel erg handig zijn… Ik zal er eens naar op zoek gaan…
  Fijne nieuwe dag,
  Lieve groet,
  Mirjam

 6. Erg handig. Maar ik heb twee vakken. Ben benieuwd hoe dit zal passen. Ik ga eens kijken bij de Action.

 7. Hoewel ik zelden van tas wissel heb ik al jaren zo’n organiser omdat ik het fijn vind dat ik haast blindelings alles kan vinden in mijn tas. Ik haat het als ik mijn hele tas overhoop mort halen om sleutels of een pen te vinden. Het enige is dat mijn organiser lichtblauw is en ik ben niet zo van de kleurtjes, zo’n zwarte vind ik eigenlijk veel mooier dus ik zal mijn aversie tegen de action maar eens overwinnen en gaan kijken of deze iets voor mij is. Niks mis met de action hoor maar geen winkel voor mij, kom er eigenlijk alleen voor schoonmaakazijn met lavendelgeur om als wasverzachter te gebruiken, die hebben ze alleen daar. gr. Leontine

 8. jah hij is idd praktisch, zelf vind ik de soortgelijke maar dan zelfgemaakt met allerlei leuke stofjes van een van de websjopmoeders eerlijk gezegd nog leuker :-)
  Maar ik heb er geen nodig, want veel zit er nooit in mntas.

 9. Superhandig! Mijn tasorganizer is nu 15 jaar oud en grijs gesleten. Ik ga eens kijken of ik hem kan vervangen door die van de Action. Bedankt voor de tip!

 10. Ik had dit nog nooit gezien, maar wat is dit handig zeg! Ik wissel zelf maar heel weinig van tas, dus ik heb er geen nodig, maar anders zou ik het wel weten.

 11. Kreeg er jaren geleden één gratis bij de kringloop. Ze hadden er zo veel van, dat ze er ook gratis wel vanaf wilden. Ik dacht dat het een mislukte toilettas was.

 12. Ziet er handig uit, alleen al om het overzicht te houden, ik ben altijd een tijd aan het graven voordat ik heb wat ik nodig had. Ik wissel zelden van tas, ik heb een handtas en een werktas en die zijn beide standaard klaar om mee te nemen.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.