Reacties

Hamburger uit de oven met 4 ingrediënten — 33 reacties

 1. Hier in huis zijn allergieen. Ik koop gehakt, kruid die zelf en maak er dan burgers van. Die gaan hier ook in de oven :)
  Dan doe ik er (al dan niet vegan) kaas op, plakjes augurk , ui en ketchup op. Op een (al dan niet glutenvrij) broodje.
  Zo lekker!
  Ben het zo gaan doen sinds we een keer een glutenvrije burger haalden bij de Mac die zo droog was als de Sahara en weinig smaak had 🤪

 2. Mmmm dat moet lekker zijn geweest! Een broodje hamburger is sowieso perfect als je makkelijk iets wilt maken en heerlijk om te eten in het zonnetje tijdens deze mooie & warme dagen.

 3. Vlees van een goede slager wint het altijd van de supermarkt. Daarom eet ik altijd vlees van de slager. Liever een klein beetje (h)eerlijk vlees, dan een grote lap uit de supermarkt.

  Love As always
  Dimario

 4. Heerlijk...ik maak het met zelfgemaakt brood en een burger van de boerderijwinkel. En ui en ketchup, soms ook met kaas en tomaat als ik het in huis heb. Het opeten is een heerlijke kliederboel.

 5. Bij hamburgers staan me de (te zoete) catchup en broodjes (vooral die van McDonald) me nooit aan. Koop ze dan ook vrijwel nooit onderweg. Wel gebruik ik regelmatig een halve diepvries hamburger bij m'n warme maaltijd als alternatief voor gehakt. Neem die met kippenafvalvlees en een vleugje paard. Varkensvlees komt er bij mij niet in. Wat me vooral opvalt is dat de kruiden meer de smaak bepalen. Bij m'n hoofdmaaltijd zit vaak ui en ui gaat prima samen met gehakt en met hamburgers.

  • Ik ben benieuwd Ximaar: wat is je bezwaar tegen varkensvlees? Wij krijgen het nu meestal van mijn neef Henk die zelf varkens heeft en slacht. Deze hamburgers waren trouwens van rund.

 6. Eten wat je lekker vindt. Als kind kregen wij zaterdagsmiddags, als we uit school kwamen, zelf gemaakte frietjes met appelmoes. Ik kan er nog van nasmullen. Hamburgers, die maken we zelf. Hier is niet zoveel voorbereid eten te koop. Nee, nooit in de oven, altijd in de koekenpan.

 7. Wij hebben laatst hamburgers en een gourmetschotel van Bollensteak op. Wat een mals en heerlijk vlees. Geen vetrandjes niks.

 8. Zo lekker! Maar ik bak ze altijd in de pan. Ik doe altijd een broodje, dan ijsbergsla, dan de burger (met daarop een plakje cheddar dat op het laatst even mee gesmolten is bij de hamburger bakken), dan uienringen en nog een plakje augurk. En dan eet ik mijn vingers erbij op :-)

 9. Wij eten het niet vaak, maar als we een broodje hamburger willen dan kopen we de hamburgers altijd bij Slagerij Hemmen in Onstwedde, wat ons betreft de lekkerste!

 10. hier ook regelmatig hamburgers maar dan van de grill en ik maak alles zelf, tot aan de sausjes toe! uien mogen nooit ontbreken erop maar sla en tomaat ook niet vind ik

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder