De top 5 redenen waarom vrouwen telefoonhoesjes gebruiken

smart phone hoesjesGespot

Je smartphone beschermen is natuurlijk de belangrijkste reden om een telefoonhoesje te gebruiken.

Er is veel keuze uit verschillende modellen. Bijvoorbeeld een iPhone 5 cover. Ook in kleur en materiaal is er veel te kiezen, als je een telefoonhoesje uit wilt zoeken. Maar vooral vrouwen hebben meer redenen om een telefoonhoesje te gebruiken, dan alleen voor de bescherming van hun smartphone. Hieronder lees je de vijf belangrijkste redenen om een telefoonhoesje te gebruiken.

1. Vrouwen gebruiken een tas

Vrouwen gebruiken een tas in plaats van hun broekzak. En dat is logisch, want je hebt van alles nodig. Portemonnee, make-up, agenda, parfum, borstel, sleutels en nog veel meer. Ergens tussen alle spullen zwerft een smartphone, meestal één van de belangrijkste items uit je tas. Als je voor je smartphone geen telefoon hoesje gebruikt kan deze al snel flink beschadigen. Er komen krassen op het scherm. Kruimels, stof en vocht kruipen gemakkelijk in de randjes of tussen de toetsen en de camera raakt snel beschadigd door scherpe voorwerpen. En een screenprotector is dus sowieso heel handig om te hebben!

Als vrouwen hun telefoon niet in hun tas hebben zitten, slingert deze soms rond op een tafel, het aanrecht of je nachtkastje. Vrouwen hebben hun telefoon zelden in een broekzak of jaszak zitten waardoor een ongelukje in een klein hoekje zit. Wil jij Nokia Lumia 820 hoesjes, Nokia Lumia 800 hoesjes of een Sony Xperia T hoesje om je Phone te beschermen, zodat deze langer meegaat? Dat is een goed idee!

2. Telefoonhoesje als persoonlijke smaak

Je smartphone is een persoonlijk item met vele functies. Het is je agenda, je navigatie, je fotocamera, je krant, je computer, je televisie, je wekker. Kortom: je sociale leven. Je gebruikt je smartphone heel vaak gedurende de dag. Daarom is het leuk deze er zo mooi mogelijk uit te laten zien. Je wilt je Phone versieren, geheel naar jouw eigen persoonlijke smaak. Een telefoonhoesje in je lievelingskleur of met je favoriete print erop, geeft je telefoon een persoonlijke uitstraling en zorgt ervoor dat je trendy voor de dag komt.

3. Telefoonhoesje met de mode mee

Vrouwen willen de laatste mode en nieuwste trends volgen. Met een roze blingbling smartphone of een trendy telefoonhoesje in de vorm van een portemonnee val je veel meer op dan met een saaie, kale smartphone. Door het afwisselen van verschillende soorten of kleuren telefoonhoesjes kun je altijd de laatste trends volgen en kom je goed voor de dag met je smartphone. Bovendien kun je op deze manier je telefoon laten matchen met je outfit!

4. Handig als je uitgaat

Tijdens het uitgaan wil je het liefst een zo klein mogelijk tasje meenemen. Een losse portemonnee, je telefoon en make-up is eigenlijk al teveel. Met een handig portemonneehoesje bewaar je alles in één: je geld, je pasjes, je telefoon en zelfs je lipgloss.

5. De impulsaankoop

Vrouwen houden van shoppen en een impulsaankoop is zo gedaan. Een telefoonhoesje kopen kost je niet veel geld en is wel trendy en ook nog eens handig. Kopen dus! Gebruik je het hoesje niet of past het toch niet helemaal bij je? Dan kun je het altijd weggeven aan je moeder of misschien je beste vriendin!

Zie ook mijn posts over mijn Huawei smartphone hoesje en over een Action telefoonhoes.

Heb jij een hoesje voor je smart phone?

Similar Posts

One Comment

  1. Jazeker heb ik een hoesje voor mijn smartphone! Maar die maak ik natuurlijk zelf! Ik vilt en zo kan ik ook gemakkelijk eens een andere te maken. Felgekleurd, met plantprint, wat ik maar wil! Ook voor mijn tablet maak ik die zelf en voor mijn zonnebril etc!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.