Reacties

Pubers en uitgaan — 8 reacties

 1. Ik dacht dat de minimumleeftijd sowieso 16 jaar was. Kennissen gingen ook altijd met hun toen 10/11 jarige dochter maar sinds ik dacht 2 jaar terug werden kinderen beneden de 16 niet meer toegelaten. Ook niet onder begeleiding. Maar ik vind zelf een 14 jarige ook te jong om zonder begeleiding te gaan. Er zijn zoveel mensen op dat festijn en er hoeft maar iets te gebeuren en ze zijn in paniek.

 2. Het hangt ook van het kind af. De één is met veertien erg volwassen in beoordeling en verantwoordelijkheidsgevoel, de ander nog kinderlijk en onevenwichtig en naief. De teugels langzaam laten vieren en kijken hoe hij dealt met de dingen is een manier.

 3. ik heb ook een zoon van 14 en ik had het ook niet gedaan hoor. inderdaad de paniek die kan uit breken en hij dan alleen is sprak moeder de gans over haar kuiken.

 4. Ik zou het ook niet goed vinden. Het is wel heel jammer dat de begeleiding verstek liet gaan. Ik kan me voorstellen dat zijn teleurstelling groot was, hij had zich er vast erg op verheugd. Had je zelf niet meegekund?

 5. Huize Steen: ik had zelf natuurlijk geen kaartje.

  Maar de eerlijkheid gebiedt mij te zeggen dat als de vader mij zijn kaartje had gegeven, ik het waarschijnlijk nog niet had gedaan. Dergelijke massale evenementen vind ik echt een grote verschrikking, en mijd ik zoveel mogelijk. Ik word daar helemaal akelig van.

  Bovendien denk ik dat het voor kinderen goed kan zijn om te merken, dat dingen soms niet helemaal gaan zoals je ze had gewenst. Ik denk dat ze daar als volwassene profijt van hebben.

  Ik hoop niet dat er nu weer allemaal kritiek komt dat ik een stomme moeder ben...

 6. Ik vind je in elk geval geen stomme moeder. Ik geef je groot gelijk. Bij mij blijft wel de kwestie van het laten afweten van de begeleiding hangen. Belofte maakt schuld zo leerde ik van mijn moeder.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>