Dasty schoonmaakmiddel: is er nog genoeg?

Dasty

In de krant las ik dat Wibra winkels in het zuiden van Nederland opeens overspoeld werden met ‘hamsterende Belgen’!

Hun doel?

Gele Dasty kopen!

Er zijn diverse Dasty schoonmaakmiddelen, maar het is de felgele Dasty, die ontvet die het populairst is. Je kunt het voor veel dingen gebruiken, zoals je luxaflex schoonmaken met Dasty.

Dasty: wat is er aan de hand?

Er ontstond paniek onder de Belgische Dasty liefhebbers toen bekend werd dat all 81 Wibra vestigingen in Belgie gingen sluiten. Dus besloten diverse Belgen om in Nederland Dasty in te gaan slaan.

Inmiddels is er goed nieuws voor de Belgen: 36 van de 81 Wibra winkels in België maken een doorstart.

En als je een Nederlandse Dasty fan bent hoef je je ook geen zorgen te maken: alle ruim 200 Wibra filialen blijven open.

En in de krant staat geruststellend: ‘Er is Dasty genoeg.’

Op de site van rtl nieuws kun je het bericht over Dasty en de Belgen zelf lezen.

Lees ook mijn post over de vermeende wondermiddelen The Pink Stuff en ScrubDaddy!

Wat vind jij van Dasty? Snap je de Belgen?

Similar Posts

28 Comments

  1. Ja ik snap onze zuiderburen wel. Ik vind de traditionele Dasty ook echt een musthave in mijn kastje met schoonmaakspullen.

  2. Ik ken het al jaren. Via tip van schoonzus. Maar zijn wel de knoppen van mijn gasfornuis mee naar de “knoppen” gegaan. De cijfers er bijna af. Gebruik het dus nooit meer.

  3. Ik zit op een FB groep die Oma weet raad heet en daar wordt Dasty heel vaal genoemd. Is goed spul, dat wel maar kan ook op sommige dingen te aggresief zijn, altijd oppassen

  4. Ja, ik ken Dasty ook wel… Maar je moet er wel mee oppassen, want het is voor sommige oppervlakten echt agressief. Ik ken iemand bij wie de badkamertegels totaal verpest zijn door Dasty…

  5. ik ken het wel, maar wist niet dat he tzo’n super middel was…ik ben nog steeds op zoek naar een schoonmaakmiddel waar ik alleen maar de dop hoef open te draaien :-)

  6. Wat een hilarische foto weer. Ik ken Dasty niet maar een goed ontvettingsmiddel is goud waard dus ik snap ze wel haha

  7. Zelf gelezen in de krant (als Belg zijnde) maar zelf hebben wij Dasty niet thuis. Dus ik begreep de hetse niet ;-) Wel leuk om te lezen hoe trouw mensen aan een merk kunnen zijn!

  8. Ik woon en België en ben een dasty-badkamer gebruiker en ik woon op een 30-tal km van de grens met Nederland. Onze plaatselijk wibra is inderdaad gesloten maar de grens met Nederland mag niet overtreden worden om te winkelen, enkel essentiële verplaatsingen zij toegelaten; is de verplaatsing voor de aankoop van dasty een essentiële?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.