Reacties

Cadeautip voor een 4-jarige! — 17 reacties

 1. mijn voorkeur gaat uit naar Tupperware,
  helaas raken ze op een bepaalde leeftijd nog wel eens iets kwijt en dan krijgen ze goedekope bakjes (Xenos, Wibra) mee.
  Ik vind deze van Mepal met naam ook wel heel erg leuk.......

  gr. Anita

 2. hey, mepal hebben ze hier ook , met 'coole' prentjes op de deksel natuurlijk - maar de stickers met hun naam houden niet zo - dus dit vind ik nog wel een goede tip - bedankt !

 3. Ik denk dat je voor hetzelfde geld ook bij Tupperware wel een bakje hebt, bekers zijn wel duurder als ze die nog in het assortiment hebben tenminste.
  Het voordeel van Tupperware vind ik dat je het in principe voor je leven hebt, gaat het stuk dan krijg je het weer vervangen en dat is met Mepal niet zo....

  gr. Anita

 4. Hier hebben ze ook de goekope groene (je er ook heb ook blauw en oranje van) trommel van de action en doen er al 2 jaar mee.
  Sluiting gaat nog steeds goed dicht en trommel gaat regelmatig in de vaatwasser.. niks mis mee dus

 5. Ik vind het persoonlijk altijd het belangrijkste van welk materiaal het gemaakt is.
  Toch fijn om te weten dat het materiaal geen vieze chemische stofjes afgeeft aan de lekkere boterhammen van de kids.

  Ook de site van greenjump staat hier een heel artikel over.

  Groeten M@@ike

 6. Ik heb een stuk of of vier verschillende trommels.Ik heb een dora trommel met bijpassende beker ooit gekocht bij de Zeeman en die gaan nu al 4 jaar mee.De andere trommel heb ik op de rommelmarkt gekocht voor zo´n 50 cent per stuk.
  Deze gaan waarschijnlijk nog langer mee,want hoe lang heeft de vorige gebruiker deze trommels gebruikt?
  Groetjes Alexandra

 7. Tupperware heeft nog nooit weekmakers of giftige kleurstoffen gebruikt. Ik heb er veel van. O.a. diepvriesdozen, de oudste zijn een jaar of 45. En als iets stuk gaat door een fabrieksfout dan wordt het nog steeds vergoed. Maar laatst had ik een artikel totaal versleten en dat is dan geen fout van Tupperware meer. Logisch eigenlijk.
  Hartelijke groet en tot laters
  Gerrie

 8. Goede tip! Mijn zoontje wordt in de lente vier en ik ga dit zeker op zijn verlanglijstje zetten!
  Heb trouwens zelf nu een stickertje van Goedgemerkt op zijn fruitbakje voor de peuterspeelzaal en die is ook vaatwasser en 'peuter-peutervingertjes' bestendig. Heb alleen de achternaame en telefoonnummer erop laten drukken, dus ik kan de stickers voor het hele gezin gebruiken.

  Pauline
  thuismetkinderen.blogspot.com

 9. hele goede tip. Als mijn kleine meid straks naar school gaat dan is dit idd wel een heel bijzonder kado ik kreeg laatst mijn oude broodtrommeltje van mijn moeder"kijk eens wat ik op zolder vond" vond het echt bijzonder al die jaren heb ik met dat tupperware trommeltje gedaan...

 10. Toen ik nog werkte heb ik voor mezelf een lunchbox gekocht waarin je makkelijk lekkere slaatjes, restjes pasta(salade) van de vorige dag, yoghurt, stukjes fruit enz. goed in kon meenemen. Er zitten losse vakjes en bakjes in die je apart kunt afsluiten. Wel prijzig maar fantastisch!
  https://www.laptoplunches.com/
  Op de website wel honderd foto's van lunches die mensen in de lunchbox maakten. Heel inspirerend (https://www.laptoplunches.com/photo-gallery.php)

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder