Reacties

Bestaansrecht van Maarten Oversier + zijn reactie op mijn review! — 18 reacties

 1. Ik heb dit boek ook gekocht, gelezen en al diverse keren uitgeleend. Indrukwekkend en ik vind het fijn dat er in mijn familie zoveel verteld werd over voorouders. Nu kan ik best het een en ander plaatsen.

  Ik kan me heel goed voorstellen wat je schrijft over je dochter.

  Super dat je aandacht aan besteedt aan het boek ‘Bestaansrecht’ en dat je de reactie van Maarten Oversier hier ook plaatst.

 2. Toen ik de symptomen zag dacht ik dat gaat over mij.Daar moet ik wat mee doen.Maar het is mij dan weer net te zweverig.Hopelijk hoef ik niet met de problemen van mij voorouders te leven...Een mens heeft ook familieaire ziektes en genetische problemen .Je kan ook nog op 1 van je voorouders lijken...Nou dat vind ik al genoeg.

 3. Jaja. Ik geloof in reincarnatie maar niet in deze onzin van deze man. Je hoeft niet in je vorige levens te peuren om een oorzaak van je klachten te vinden. Je zit in dit leven en dat is soms al moeilijk genoeg.

 4. Als de gemiddelde regering al niets binnenboord kan houden hoe verwachten ze dan dat dergelijke complotten niet lekken en dat al eeuwen lang?

  Wat een nonsens!

 5. Wat mooi dit, je beschrijving van het boek en hoe tof
  ook de reactie van Maarten Oversier zelf daarbij, geweldig!
  Fijn dat je dit deelt en ook weer mee kan nemen op je pad.
  Er valt hoe dan ook nog zoveel te ontdekken, te ervaren.
  Ik denk zelf dat er altijd een middenweg is, jouw weg ♥

 6. Ah gruwel!
  De stiekeme heersende elite. Die zich toevallig laat voorlichten via Facebook en Instagram.
  Zie de Fabeltjesfuik van Arjan Lubach.
  Ik geloof er niet in.
  Lees ook eens "Eigen welzijn eerst" van Roxanne van Iperen over de opkomst van dit soort alternatieve denkbeelden bij het zgn. "welness-rechts", dat zijn o.a. dit soort therapeuten.
  Aan mij is dit niet besteed.
  En ik vind het jammer, dat zoveel mensen erin geloven en zich daarom o.a. niet laten vaccineren (tegen corona en i.h. algemeen). En dat daarom zoveel gezondheidsschade is ontstaan.
  Ik ontken níet dat er intergenerational problematiek is, maar dat is een ander verhaal.

 7. De laatste tijd hoor/lees ik veel over trauma's uit vorige levens of van voorouders verwerken. Ik weet niet goed,wat ik er van denken moet. Als het helpt bij sommige mensen,dan is het goed. Zelf had ik wel meer over de problemen/ trauma's van mijn voorouders willen weten. Daar werd over gezwegen. Hoe gingen mijn oma en moeder met de zelfdoding van mijn opa om? Goed,dat jij wel "op tijd"bent gaan vragen over vroeger. En ja,ik geloof de verhalen van de mensen met een bijna dood ervaring. Van de tunnel,het licht en de overweldigende liefde na dit leven.

 8. Wat sympathiek dat de schrijver heeft gereageerd, ik heb dit boek op mijn E Reader gedownload. Heb al wat stukjes gelezen, erg interessant, maar denk dat het niet voor iedereen nodig is terug te gaan naar vorige levens, je hebt vaak je handen al vol aan dit leven. Maar denk dat het voor mensen met onbegrijpelijke trauma's wel wat kan zijn. Ik sta er wel voor op en en haal er de dingen uit die mij aanspreken.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder