Reacties

ANWB kleding — 17 reacties

 1. Wij zijn lid van de anti voor pechvogel. Altijd goed en ook de reisverzekering is prima.
  Daarnaast haal ik voordat we naar het buitenland gaan altijd gratis kaarten en een vignet voor op de auto.
  Maar zo'n regenjas daar krijg je mij niet in.

 2. Ik ben verrast! Ik had zo'n stugge oliejas verwacht, maar ja, dat zou echt terug gaan naar 100 jaar geleden.
  Plu en laarzen zijn echt tof. Laarsjes zouden voor mij te kort zijn, maar ach wat kan het schelen, ze zijn hartstikke kek!

 3. Ik heb een oud 45 km autootje en ik heb meermalen de ANWB moeten bellen voor hulp en ik ben helemaal "verliefd" op die mannen, wie er ook op komt dagen, ze zijn stuk voor stuk vriendelijk en behulpzaam, zodat ik in ieder geval thuis kan komen!
  Van 1 man heb ik in het vroege voorjaar een tip gekregen voor een goede betaalbare garage, wat een schot in de roos was/is!
  Door deze garage is mijn autootje weer goed in orde gemaakt en het rijdt bijna als nieuw voor een echt redelijke prijs.
  Een goede, betrouwbare garage is moeilijk te vinden, zeker voor deze autootjes en ik ben een paar jaar geleden ontzettend afgezet voor baggerwerk, wat me teveel geld heeft gekost.
  Echt super dus, dat ze je niet alleen weer op weg helpen, maar ook goede tips geven!

  De producten van de ANWB zullen ongetwijfeld goed zijn, maar ik vind het wel wat prijzig allemaal, dus ik zal er niet snel iets kopen.

  Lily

  • Wat heerlijk dat er zulke betrouwbare en behulpzame types bij de ANWB werken zeg. En dat ze ook nog goed geïnformeerd zijn en dus handige tips kunnen geven!

 4. In ieder geval een passende kleur van de ANWB en bij regen- donker weer ook goed te zien.
  Wij zijn lid van de ANWB. Maar komen zelden in de winkel van ANWB.... persoonlijk draag ik weinig regenlaarsjes of regenjassen en dan vind ik 39euro nog best veel.

 5. Grappig, ik heb ook een knalgele regenparka (van het merk D.er.be) met een rood/wit geruite voering (katoen) Ik heb de jas nu 3 jaar en ben dik tevreden en goed zichtbaar als ik wandel of fiets in de regen, zeker om deze tijd van het jaar! Alleen is die van de ANWB wel 100 euro goedkoper!
  Zowel jij als je dochter zien er geweldig uit!

 6. Geweldig!!! Dit is nou nog een echte regenjas, heel tof. Eigenlijk zou je er nog zo'n gek hoedje bij moeten hebben. Hoe heten ze ook alweer... ZuidWesters toch? Heb ik altijd zo grappig gevonden. :)

 7. Ik ga naar de ANWB hier in het dorp.
  Ze hebben soms fijne wandelkleding, ook reisgidsen van een bepaald gebied waar wij naar toe gaan koop ik er ook.
  Ik vind het een ontzettend leuke regenjas en laarsjes, waar je met donkere sombere regendagen in ieder geval zonnig eruit ziet,
  doch voor al snel zichtbaar bent voor de medeweggebruiker!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>