Reacties

Dezelfde schoenen 2x of vaker kopen? — 16 reacties

  1. Vrijwel al mijn schoenen zijn van het merk Durea zijn in veel modellen en kleuren te koop en ze zijn in wijdte maten. Ik koop geen nieuwe want die zijn me te duur tussen de 170-200 euro. Op Marktplaats is voldoende aanbod en van de 20 paar die ik kocht was er slechts een minder mooi

  2. Ik heb weleens twee keer dezelfde schoenen gekocht, daar zat een paar jaar tussen maar dat model was gelukkig nog te koop.Ook wel eens spijt gehad dat ik een ander model, wel zelfde merk Ecco, niet meer kon kopen want dat was uit de collectie. Waarom ???? Heb dit ook wel met broeken, parfum etc meegemaakt.

  3. 'k Heb moeilijke voeten, en 'k ben een verslijter. Toen ik enkele jaren geleden het ideale paar vond heb ik ze (5 paar), op verschillende tijdstippen, aan verschillende prijzen gekocht. Twee paar hadden een andere kleur. Intussen zijn ze bijna op en is er een nieuwe zoektocht bezig. Gelukkig een merk gevonden dat variatie heeft en langer zal blijven bestaan...
    Lie(f)s.
    Lie(f)s.

  4. Sneakers zijn voor mij altijd lastig en ik weet dat Nike Air Max en Nike Air Force altijd goed zit, dus daar heb ik meerdere paren van in de kast. Nu heb je die wel in allerlei verschillende exemplaren, dus zien ze er toch niet hetzelfde uit.

  5. Ik koop vaak 2 van hetzelfde. Met mijn lastige maten (lengte 1.88, kledingmaat 36/38) en schoenmaat 45, is het fijn als iets echt helemaal perfect is. En dan koop ik er dus twee. Meestal zijn dit geen heel opvallende kledingstukken. Denk aan: zwarte broek, spijkerbroek, eenvoudige schoenen in verschillende leerkleuren, t-shirts, bloesjes, blazertjes, jurkjes.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder