Reacties

Basic rokje: mijn favoriete model Hema rokje — 20 reacties

  1. Waarom maken ze geen rokken die wat langer zijn, van iets minder flodderige stof en ook in grotere maten. Is toch niet zo moeilijk en ik zou ze in alle kleuren kopen. Want het model op zich is precies goed.

    • Bij mij vallen de Hema rokjes iets over de knie, dus voor mij is de lengte prima. Korter wil ik inderdaad ook niet. Wat dat betreft het ik dan denk ik net geluk met mijn lengte Louloudi.

  2. De ‘goedkope’ Hema-rokjes zijn zo flodderig. Ik geef liever wat meer uit voor een rokje van wat steviger tricot.
    Het laatste jaar maak ik ze zelf, ook leuk.

  3. Je kan eens bij King Louie kijken. Zij hebben hetzelfde model rokje, o. a. van bloemetjes stof :-) en in de uitverkoop vallen de prijzen best mee!

  4. Zó herkenbaar om er dan gelijk een paar te kopen. Ik vind dat ook een fijn model. Mijn probleem is alleen dat ik kleding van de Hema op één of andere manier nooit pas...

  5. Haha grappig onderwerp. Ik heb dit rokje in het zwart met witte stipjes. Ik vind het ook te flodderig. Draag het meestal thuis. Het zit lekker maar voelt erg ‘vrijetijds’. Ik heb ook twee lange rokken van de hema. Die zijn echt favoriet maar daar kan ik dan weer niet goed mee fietsen en ik fiets overal heen. Deze zijn wel warm. Groetjes.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder