Reacties

Kleding: is het slim om meerdere exemplaren tegelijk te kopen? — 15 reacties

  1. Ik heb dat met “het perfecte vest” van de H&M. Heel warm, zacht, lang, soepel. Ook een gevalletje “beter wordt het niet”. Ze waren er in lichtgrijs, legergroen en antraciet. Ik heb er van elk twee gekocht, ook met het oog: je hoeft de komende 10 jaar geen vesten meer te kopen.
    Ik heb trouwens ook vijf van die rokjes die jij ook zo fijn vindt: een zwarte, een blauwe, groene, en twee met patroontjes. Maar mijn “perfecte rok“ is er eentje van desigual.
    Oh en ik zag: Primark heeft momenteel van die vestjes die HEMA altijd had!

  2. Ik doe dat regelmatig, vooral van basics inderdaad. Ik heb pas drie 'jeggings' (ik blijf het een naar woord vinden) gekocht in zwart, blauw en donkerrood. Uit de aanbiedingenbak, de juiste maat en een leuk prijsje, dus waarom niet?
    Ik koop ook vaak meerdere t-shirts tegelijk in verschillende kleuren en ik vind het jammer dat ik nog geen adresje heb om mijn huidige 'uniform' (tricot jurkjes, die ik in Nederland met legging en vest draag en op Curaçao als jurk draagbaar zijn -dus lang en koel genoeg-) op die manier op voorraad te houden.

  3. Heb dat alleen met broeken, ben gek op een bepaald model jeans die zit echt als gegoten, daar heb ik altijd wel eentje van op voorraad liggen.. gaat hij er dan uit, dan heb ik in ieder geval tijd om te zoeken naar een goed ander model.

  4. Haha nee, niet van kleding of schoeisel, maar wel van andere dingen zoals bijvoorbeeld lippenstift. Heb ik een bepaalde kleur ga ik eerst kijken of het bevalt en wat denk je? Uit het assortiment! Nu sla ik er meteen een paar in als ik er tevreden over ben. Met kleding heb ik dat niet zo, maar als je een favoriet hebt waarom niet?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder