Alledaagse dingen, buitengewoon gebruikt: 1001 life hacks!

alledaagse dingen buitengewoon gebruikt

De foto op de kaft spreekt boekdelen: een zwarte pump waarop met tandpasta een decoratie is aangebracht!

In maar liefst 362 pagina’s komen ontelbare tips voorbij waarbij alledaagse spullen op nieuwe wijze gebruikt worden.

Dit soort praktische tips worden ook wel ‘life hacks‘ genoemd.

Praktische life hacks

Wie had gedacht dat je zoveel met aluminiumfolie kon doen! Je vouwt er bijvoorbeeld zo even een koekepan van! En vreten de vogels je fruitboom leeg? Hang er stroken aluminiumfolie in. En heb je het ‘s nachts koud? Leg dan bubbeltjesplastic tussen je sprei en bovenlaken. Elke keer als ik dit boek inkijk krijg ik helemaal een wild gevoel.

Kijk, hier onder een impressie van het boek:

life hacks
Uit Alledaagse dingen buitengewoon gebruikt

Echt een handig naslagwerk om in huis te hebben of zo nu en dan in te neuzen!

Praktische informatie over Alledaagse dingen buitengewoon gebruikt

Alledaagse dingen buitengewoon gebruikt is voor 34,95 te koop bij bol.com. Dat is niet goedkoop, maar het boek is het geld wel waard vind ik.

life hacks

Wat is jouw favoriete life hack, oftewel handig trucje om het leven makkelijker te maken? Vertel het in de comments!

Similar Posts

15 Comments

  1. Hm, bespaar geld , lees dan deze tips op internet , heb je de eerste 34,95 al bespaard. Mijn favoriete life hack : een schelp in je waterkoker en koffiezetapparaat. Waarom? Geen kalk afzetting meer. Goedkoop en veilig.

  2. Ik heb het boek gehad en weer doorgegeven. Op youtube staan duizenden filmpjes met slimme hacks. zo leuk om naar te kijken, en bij weg te zwijmelen, maar in de praktijk pas ik maar weinig ervan toe.

  3. Wat superhandig! Ik kende alleen de schoen die je kan gebruiken om een fles wijn te ontkurken door hem tegen de muur te slaan. Haha niet iets waar ik wat aan heb verder, maar zag het ooit op internet.

  4. haha een pan vouwen van aluminium folie, grappige insteek. Grappig boek, al zal ik niet snel zo een boek kopen. Meer iets om een keer door te bladeren, leuke vondst

  5. In plaats van een veiligheidsspeld te gebruiken bij een afzakkende rits, een hersluitbare tairip. Het is me met een speld wel eens overkomen dat hij toch opensprong en dan heb je een speld in je huid.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.