Reacties

Afzuigkap filter schoonmaken azijn of in vaatwasser — 5 reacties

 1. Hm ik zet hem gewoon in de vaatwasser en dat gaat echt prima, komtie schoon en fris en fruitig weer uit. Frituren doen we in de schuur ( met deur open ook nog) daar ruik je dan niks meer van.

 2. Ik denk dat ik de afzuigkap te weinig schoonmaak, maar als ik het doe dan ook in de vaatwasser, dat gaat heel goed... Dat idee van water met wat schoonmaakazijn vind ik wel een heel goede, die ga ik even onthouden... Maar meestal volstaat de afzuigkap voldoende om de geuren weg te houden...
  Fijne zondag,
  Lieve groet,
  Mirjam

 3. De mijne heeft 2 filters die in de vaatwasser gaan. Ik werk altijd met een lijstje en als het dan aan de beurt is gaat hij in de vaatwasser. Ik zou niet weten hoe vaak dat is. Het is dan echt wel nodig.

 4. Eens per maand, net als jij. Ik vergeet het weleens maar er zit echt geen drie maanden tussen. Het is ook best vet, dus zeker nodig. Om geurtjes te verdrijven moet je de afzuigkap wat langer laten aanstaan na het koken en niet meteen uitzetten. Maar die pan met azijn zal vast ook goed helpen.
  Ik ben ook heel blij dat mijn filter gewoon in de vaatwasser kan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder