Reacties

Afzuigkap kapot — 8 reacties

 1. Wij hebben al 20jaar een Atag en die werkt nog altijd prima, al de keuken apparaten zijn
  zijn van het zelfde merk,bij de keukendealer hadden we een deal dat we niet de apparaten van dat jaar kochten maar nog de oude serie van het jaar daarvoor die zijn evengoed en de helf goedkoper.

 2. Nou ik schrik nogal van de prijzen van een afzuigkap.
  Dat is niet misselijk zeg.
  Ik moet me ook gaan oriënteren.
  Onze keuken is een oudje.
  Het lichtknopje van de afzuigkap is al afgebroken.
  De koelkast deur sluit niet meer goed als je hem geen hengst na geeft.
  en de magnetron maakt soms ook plof geluiden.
  Ik hoop niet dat alles het in 1 keer begeeft.
  want een nieuwe keuken zit er momenteel nog niet in.

  Groetjes Budget mama

  • Ik schrok ook van de prijzen. Maar bij de Karwei heb je er volgens mij eentje voor veel minder geld. Wij hádden een goedkope afzuigkap, maar die heeft het nog geen 3 jaar volgehouden.

 3. Wij hebben een heel simpele Etna afzuigkap, waarvan ik iet meer weet wat hij kostte jammergenoeg, maar kan nooit de hoofdprijs geweest zijn...
  Hij hangt hier nu bijna 6 jaar, wordt praktisch dagelijks gebruikt en heeft het nog nooit af laten weten... Heel blij mee dus...
  Fijne dag,Liefs,
  Mirjam

 4. Jeetje inderdaad erg snel, hier is de afzuigkap van Whirpool en gaat al meer als vijf jaar mee! en is ook nog van de vorige bewoonster geweest die er drie jaar voor mij heeft gewoond, dus al 8 jaar gaat deze mee.

  Ik zou echt voor de duurdere gaan MAAR ook nog andere offertes laten maken, of je gunt het diegene en kent hem ook al heel lang, dan is het iets anders ;) (tegen service en betrouwbaarheid kan niks tegenop)
  Succes enne hopelijk gaat deze langer meer als de andere!

 5. Een Hotpoint afzuigkap na 2,5 jaar defect. De keukenloods zegt gewoon dat de garantie verlopen is dus dikke pech. Heeft €250,- gekost. Deze had langer moeten meegaan. Boycotten die fabrikanten. Duur of goedkoop, altijd problemen als een apparaat defect gaat binnen een aantal jaren. Zoiets moet minimaal 5 jaar meegaan!! Iedereen neemt maar genoegen met het verkopers antwoord "Helaas" !!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder