Vogelvoer standaard Action update + vetbollen zonder netje!

Action vogelvoer standaard

De vogelvoer standaard van de Action doet precies waarop ik hoopte. Voor weinig geld heb ik een constructie waar vogels op veilige hoogte eten kunnen snoepen, en ik dat vanuit mijn gemakkelijke stoel kan gade slaan.

Dankzij de verschillende ophangmogelijkheden, kan ik bovendien het vogelvoer precies zo ophangen dat ik de vogels kan zien eten!

Action vogelvoer standaard
Hij kijkt mij aan!

Vogelvoer met netje is niet goed! Aargh.

Inmiddels hebben diverse mensen mij erop gewezen dat vogelvoer in een netje gevaarlijk kan zijn. Maar deze foto’s had ik toen al genomen. Ik heb me voorgenomen om in de toekomst deze netjes te mijden.

Vogelvoer met een netje is niet milieuvriendelijk en vogels kunnen er met hun pootjes in blijven hangen !

Wil je een vreselijke foto zien van hoe dat eruit ziet??

Ik heb de foto bewust niet gepind, want ik word er helemaal akelig van. Wil je hem toch zien, klik dan hier.

Er zijn gelukkig genoeg alternatieven voor vogelvoer in een netje.

Vogelvoer zonder netje

Vetbollen zonder netje

Hieronder zie je vetbollen zonder netje:

Vetbolhouder

Vetbollen zonder netje kun je combineren met een vetbol houder, zoals deze:

Tot slot

De Action vogelvoer standaard vind ik een echte aanrader, hoewel ik natuurlijk nog niet weet hoe hij de winter zal doorstaan. Daar kom ik in het voorjaar wel op terug.

En vergeet niet: gebruik liever geen vogelvoer met netjes.

Ik ben helemaal geschrokken van die foto.

Zie ook mijn nieuwe vetbol houder!

Waar let jij op als je vogelvoer koopt? En durfde je op de link naar de foto te klikken?

Similar Posts

10 Comments

  1. Hier al helemaal geen vetbollen meer enkel los zaadvoer voor de vogeltjes nadat één van de honden een tijd terug zo een vetbol had opgegeten en 3 dagen in de dierenkliniek heeft gelegen. Blijkt levensgevaarlijk voor honden. Het was toen ineens een heel dure vetbol. Dus nooit meer vetbollen in de tuin. :-)

  2. Brrr, ik geloof niet dat ik die foto wil zien, dus ik heb maar niet doorgeklikt. Ik wist het trouwens niet, dat zo’n netje niet goed was. Wel iets om rekening mee te houden dus. En fijn dat je nu op nog meer plekken lekker vogeltjes kunt kijken.

  3. Ik heb hier die standaard nu 2 jaar staan en ziet er nog steeds prima uit. Hier waren de vogels vorig jaar weg van die halve kokosnoten met vet. Ook natuurlijk bij de action vandaan 😁

  4. Ik heb er niet op geklikt, want ik weet hoe het er uit ziet. Waar ik op let.. dat het bij mij uit de winkel komt, dan weet ik tenminste hoe dat kwaliteit is.

    Love As Always
    Di mario

  5. Wat fijn dat je nu geen netjes meer gebruikt, en ook helpt om deze boodschap te verspreiden! Veel plezier met het kijken naar de vogels deze winter!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.