Reacties

Vogelvoer standaard Action update + vetbollen zonder netje! — 10 reacties

  1. Hier al helemaal geen vetbollen meer enkel los zaadvoer voor de vogeltjes nadat één van de honden een tijd terug zo een vetbol had opgegeten en 3 dagen in de dierenkliniek heeft gelegen. Blijkt levensgevaarlijk voor honden. Het was toen ineens een heel dure vetbol. Dus nooit meer vetbollen in de tuin. :-)

  2. Brrr, ik geloof niet dat ik die foto wil zien, dus ik heb maar niet doorgeklikt. Ik wist het trouwens niet, dat zo'n netje niet goed was. Wel iets om rekening mee te houden dus. En fijn dat je nu op nog meer plekken lekker vogeltjes kunt kijken.

  3. Ik heb hier die standaard nu 2 jaar staan en ziet er nog steeds prima uit. Hier waren de vogels vorig jaar weg van die halve kokosnoten met vet. Ook natuurlijk bij de action vandaan 😁

  4. Ik heb er niet op geklikt, want ik weet hoe het er uit ziet. Waar ik op let.. dat het bij mij uit de winkel komt, dan weet ik tenminste hoe dat kwaliteit is.

    Love As Always
    Di mario

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder