Reacties

5 Vakantie trends: zo gaan we in de toekomst op vakantie — 20 reacties

 1. Ik vind vooral de reizen voor alleenstaande ouders een geweldig initiatief. Ik heb er al eens heel positieve verhalen over gelezen. Ik ben overigens niet alleenstaand, maar door ons eigen bedrijf kunnen we eigenlijk niet op vakantie. Afgelopen zomer kochten we een caravan en deze hebben we op een seizoensplaats op een camping dichtbij huis neergezet. Zo konden we toch een heel klein beetje vakantievieren en doorwerken.

 2. Wij doen het weer anders ;-)
  Kamperen doen we niet meer, we hebben behoefte aan meer rust en comfort. Dit jaar hebben we een vrijstaand huis gehuurd in Sussex in UK. Voor volgend jaar weten we het nog niet. Wel dat we geen zin hebben om te gaan zitten bakken, maar liever gaan wandelen en wat gaan bekijken. Natuur of iets ouds.
  Onze vakantiewoning was zo mooi dat ik er wel wilde gaan wonen :-)

 3. Zelf ben ik dol op reizen, maar ik houd me verre van deze trends. Ik stippel het graag helemaal zelf uit van A tot Z. Het liefst zo voordelig en basaal mogelijk. Soms lukt het me zelfs om bij thuiskomst een hogere bankrekening aan te treffen dan bij vertrek. Ik heb op vakantie dan nog minder opgemaakt dan wanneer ik thuis gebleven zou zijn. En voor dat lagere bedrag heb ik lekker in het zonnetje gezeten. Dat vind ik echt kicken! ;-)

 4. Ik herken de trends, doe er niet aan mee.
  Wij houden van een doe vakantie , wandelen en de omgeving bekijken, mijn man met de auto, liefst bij een temperatuur van ruim 20 graden.
  Ik vind het heerlijk om in het late najaar of vroege voorjaar bv naar Tenerife oid te gaan.. de zon verwarmd mij en maakt mij blij.
  In de zomer gaan wij niet op vakantie, soms 1 of 2 nachtje in eigen land!

 5. Wij houden het toch nog maar even bij kamperen.. Haha zo ideaal met kleine kinderen, veel contact met mensen en veel zien van een mooie omgeving!

  Toch hebben we nog wel plannen om een verre reis te maken naar bijv. Amerika of Azië!

 6. Zeker nummer 1. De wellness vakantie! Ik kom altijd zo tot rust van welness. Zelf heb ik ook een jacuzzi in de tuin die zeker wekelijks gebruikt wordt om lekker te ontstressen!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder