Zuiveringszout bij de Jumbo

zuiveringszout jumboIk kwam bij de Jumbo en wat zag ik daar?

Vrolijk gekleurde pakken zuiveringszout oftewel baking soda : )

Geen idee wat je met deze informatie kunt?

Lees dan mijn posts over baking soda en ontdek waar je het allemaal voor kunt gebruiken. En voor meer verkoopadressen van baking soda kijk je hier. Voor Epsom zout kun je onder andere terecht bij Kruidvat.

Leestips

Waarvoor gebruik jij baking soda?

Similar Posts

24 Comments

 1. ik heb me hier rot naar gezocht, en toen vond ik het ineens bij de Jumbo, dus gelijk 2 pakjes gekocht, dus nu eens kijken of ik mijn gas fornuis ermee schoon krijg.

 2. Ik maak er de glaasjes van de kachels mee schoon. Indien nodig ook mijn plaatstalen koekenpannen die niet afgewassen mogen worden.
  Ik voeg ook een mespuntje toe als ik groenten kook. Het neutraliseert de geur. Ook de kleur van de groenten blijven mooi. Boontjes en spruiten worden niet flets.

 3. Dat is echt een wondermiddel, heb het in huis, gebruik voor het O.a voor het schoonmaken Vd wasmachine. Dit spul is net zoals Schoonmaakazijn ook zo’n wondermiddel!

  1. Ja daar kun je het ook voor gebruiken. Erop strooien, uurtje laten liggen en dan goed opzuigen.mik gebruik het ook voor mijn wollen vloerkleden. Die ruiken na de winter altijd naar hond (3) maar na de behandeling met bakingsoda niet meer.

 4. Ik heb het in de kast staan, maar eigenlijk gebruik ik het nergens voor. Ik ga je lijstje nog eens doornemen ;).

 5. Ik heb het gebruikt om cake te bakken, maar ik vind het niet lekker. Ik blijf een zeepachtig smaakje proeven. Verder gebruik ik liever gewone soda.

  1. Dat komt omdat je aan baking soda nog een zuurtje moet toevoegen, bv citroen of azijn paar druppels. of karnemelk kan ook. Als je de zakjes bakpoeder koopt dat zit dat zuurtje er al in.

 6. Deze hadden ze bij de Jumbo waar ik altijd kom niet, toevallig vorige week nog naar gevraagd. Ik had eigenlijk nog nooit echt stilgestaan bij het hele bakingsoda gebeuren, maar las in een artikel dat het voor heel veel dingen goed is, dus leek me handig om op voorraad te hebben. Liefs.x

 7. Vorig jaar kostte een pakje nog E 1.29.
  Ik gebruik het voor ontstopping, het toilet, de witte en bonte was, 1/4 theelepel bij het koken van kikkererwten en soms om mee te bakken.

 8. Ik heb gelezen dat je er kalkaanslag in het toilet mee kan verwijderen.
  Ga morgen bij mijn Jumbo kijken of ze het daar hebben.j

 9. Baking Soda bij de Chinese supermarkten in grote steden. Het allervoordeligst, rond € 1,30 per pak

 10. Ik gebruik backing soda van de Jumbo,voor algehele reiniging i.v.m. verzuring en krampen in been en armen.Ik heb fibromyalgie en diabetes 2 en heb op verschillende sites en met diabetes consulente en diëtiste over gehad en die gaven ook aan dat het goed kan werken.Ook maak ik er schoonmaakmiddel mee en ga ook de waspoeder maken.Het is 100% natuurlijk en voor veel dingen inzetbaar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.