Zeeman folder: echte mensen in ondergoed

zeeman ondergoed folder

Weet je nog die reclame van Dove waarin ze benadrukten dat ze échte vrouwenlichamen lieten zien?

Er kwam destijds toch nog kritiek op hun reclame, omdat de modellen nog steeds behoorlijk gestroomlijnd waren.

Zeeman gebruikt echt échte modellen in Zeeman ondergoed folder

Nee, dan  Zeeman! In hun nieuwste Zeeman ondergoed folder hebben ze échte modellen. En die zien er tenminste ook echt uit als jij en ik. Er zitten wel een paar modellen bij met een strakke buik of sixpack in de Zeeman folder. Maar er zijn er genoeg met een gerimpelde buik of bijvoorbeeld een appelvormig buikje. Je ziet ook het Zeeman succesmodel onderbroek Mady in actie.

zeeman reclame echte mensen

Stoer van die mensen, en stoer van Zeeman!

Zeeman ondergoed reclame

Hieronder een filmpje waarin je echte mensen in Zeeman ondergoed ziet.

Ik vind het echt een erg leuke folder.

Ook al zou ik er zelf toch liever niet in gaan staan!

Leestips

Zou jij willen meedoen aan de Zeeman folder in je ondergoed?

Similar Posts

13 Comments

 1. Phoe nee, zou ik niet durven eerlijk gezegd.
  Vindt het echt knap dat juist de grotere-maten-mensen dat ook gewoon doen!
  En eigenlijk zou het ook normaal moeten zijn dat zij dat ook doen maar ja, die worden al snel veroordeeld.

 2. Eerlijk gezegd vind ik alleen het ondergoed op de foto lelijk…
  Met het lichaam van de vrouw op de foto is niets mis.
  Met mooie lingerie zou ze er mooi uitzien.

  West-Europeanen doen zo spastisch over gewicht.
  Kijk eens naar Antiliaanse en Surinaamse vrouwen!
  Die zijn trots op hun lijf, ook met een maatje meer.
  Alleen doen die vaak wel wat meer moeite om zich leuk aan te kleden.

  1. Hoe zou dat toch komen dan? Want de Antiliaanse en Surinaamse vrouwen zien toch dezelfde reclames e.d, en worden dus door dezelfde beelden beïnvloed?

  2. Surinaamse en Antilliaanse mannen vallen op vrouwen met een maatje meer.
   En de meeste modellen in de modewereld zijn blank, misschien dat blanke vrouwen er zich meer door laten beïnvloeden?
   Ik zou niet in zo’n folder gaan staan, maar ben nog best tevreden met mijn lijf. Qua uiterlijk dan, qua gezondheid is het er eentje met een lange gebruiksaanwijzing.
   Ik vind het vaak wel lastig om kleding te kopen. Ik heb een zandloperfiguur en draag met broeken maat 40 en boven kleding meestal maat 38. Al moeten de mouwen wel lang genoeg zijn. Die bovenkleding lukt vaak wel. Die broeken zijn een crime. Ik heb stevige benen en een smalle taille en het lijkt wel alsof de meeste kleding gemaakt wordt voor vrouwen met smalle benen en een buikje.
   Ik ben 1.74 en heb lange armen en benen.

 3. Niet zelf nee, maar ik vind het wel een heel goeie actie hoor…
  Ik wens je een heel fijn weekend,
  Lieve groet,
  Mirjam

 4. Ik zou zelf nooit willen meewerken aan een folder of reclame waarin ik in mijn ondergoed te zien ben. Niet dat ik me schaam voor mijn lichaam : ik ben van het type ‘pannenlat’ maar in ondergoed poseren vind ik gewoon veel teveel privé.

  Ik vind het tof dat er dergelijke reclames gemaakt worden want de ‘modellen’ zijn effectief een goed voorbeeld van de mensen om ons heen. Gewoon mensen zoals jij en ik en niet van die supermooie mensen met perfecte maten want zo lopen er toch niet veel rond…..

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.