Reacties

Zeeman folder: echte mensen in ondergoed — 13 reacties

 1. Eerlijk gezegd vind ik alleen het ondergoed op de foto lelijk...
  Met het lichaam van de vrouw op de foto is niets mis.
  Met mooie lingerie zou ze er mooi uitzien.

  West-Europeanen doen zo spastisch over gewicht.
  Kijk eens naar Antiliaanse en Surinaamse vrouwen!
  Die zijn trots op hun lijf, ook met een maatje meer.
  Alleen doen die vaak wel wat meer moeite om zich leuk aan te kleden.

  • Surinaamse en Antilliaanse mannen vallen op vrouwen met een maatje meer.
   En de meeste modellen in de modewereld zijn blank, misschien dat blanke vrouwen er zich meer door laten beïnvloeden?
   Ik zou niet in zo'n folder gaan staan, maar ben nog best tevreden met mijn lijf. Qua uiterlijk dan, qua gezondheid is het er eentje met een lange gebruiksaanwijzing.
   Ik vind het vaak wel lastig om kleding te kopen. Ik heb een zandloperfiguur en draag met broeken maat 40 en boven kleding meestal maat 38. Al moeten de mouwen wel lang genoeg zijn. Die bovenkleding lukt vaak wel. Die broeken zijn een crime. Ik heb stevige benen en een smalle taille en het lijkt wel alsof de meeste kleding gemaakt wordt voor vrouwen met smalle benen en een buikje.
   Ik ben 1.74 en heb lange armen en benen.

 2. Ik zou zelf nooit willen meewerken aan een folder of reclame waarin ik in mijn ondergoed te zien ben. Niet dat ik me schaam voor mijn lichaam : ik ben van het type 'pannenlat' maar in ondergoed poseren vind ik gewoon veel teveel privé.

  Ik vind het tof dat er dergelijke reclames gemaakt worden want de 'modellen' zijn effectief een goed voorbeeld van de mensen om ons heen. Gewoon mensen zoals jij en ik en niet van die supermooie mensen met perfecte maten want zo lopen er toch niet veel rond.....

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder