Wist jij dat je witgoed kunt kopen bij Blokker?

Blokker witgoed

Ik loop regelmatig even binnen bij Blokker, want ik vind het daar gezellig. De combinatie van serviesgoed, interieur artikelen, spelletjes en apparatuur als koffiezetapparaten, tosti ijzers en friteuses* vind ik handig.

Maar wist jij dat Blokker sinds juli 2017 ook witgoed verkoopt via hun website? Laten we eens een kijkje nemen naar dit nieuwe assortiment!

Blokker witgoed: wat kun je verwachten?

Ik heb eerlijk gezegd nooit begrepen waarom witgoed witgoed heet. Maar daar is een hele simpele verklaring voor!

Volgens Wikipedia is witgoed een woord voor elektrische huishoudelijke apparatuur. Denk aan wasmachines, koelkasten, vaatwassers en dergelijk. En wat voor kleur hebben die meestal? Juist! Wit! Vandaar dus de term witgoed.

1. Wasmachines bij Blokker

Op de site van Blokker vind je een uitgebreid assortiment aan wasmachines. Van alle bekende merken. Denk aan Bosch, Whirlpool en Siemens. Er zijn maar liefst 104 wasmachines te koop met het energielabel A***. Dat wil zeggen dat deze wasmachines goed zijn voor het milieu én voor je portemonnee want ze zijn energiezuinig.

Je kunt zowel kiezen uit boven- als onderlades, en er zijn ook inbouw wasmachines te koop bij Blokker. Die kun je bijvoorbeeld verstoppen in je keuken.

2. Koelkasten bij Blokker

Ik was verbaasd hoeveel soorten koelkasten er eigenlijk zijn. Bij Blokker kun je terecht voor koel- & vriescombinaties, van die Amerikaanse koelkasten met twee deuren, tafelmodel koelkasten, wijnkoelkasten en mini koelkasten.

mini koelkast
Bekijk hier de mini koelkast.

3. Vaatwassers bij Blokker

Ik heb recent nog een heleboel gedoe met onze vaatwasser. Ik heb ruim vier weken staan afwassen, omdat het kreng kapot was gegaan. Inmiddels ben ik dolgelukkig met mijn nieuwe vaatwasser. Zie ook mijn post over de vaatwasser schoonmaken!

Maar ook voor vaatwassers kun je voortaan terecht bij Blokker. Overigens viel het me op dat ze maar liefst 91 zilverkleurige vaatwassers hebben, en maar 50 witte. De term witgoed lijkt zo wel een beetje achterhaald ; )

vaatwassers blokker

Wat zijn de voordelen van witgoed bestellen bij Blokker?

Blokker werkt op witgoed gebied samen met AO. AO is de grootste online retailer van huishoudelijke apparaten in Engeland. Ze hebben veel ervaring en staan bekend om hun goede dienstverlening. Ze bieden de volgende services:

 • AO neemt binnen 24 na het plaatsen van je bestelling contact met je op om af te spreken wanneer je het apparaat bezorgd wilt hebben.
 • Bezorging is gratis.
 • Vrijstaande wasmachines en vaatwassers worden op verzoek voor je geïnstalleerd.
 • AO neemt je oude apparaat gratis mee terug. Dus geen gedoe met naar de kringloop rijden.
 • Laagsteprijs garantie.
 • 30 dagen zichttermijn. Als je binnen die tijd toch niet tevreden bent, kun je het apparaat gratis terug sturen.

Blokker en witgoed: een logische combinatie

Omdat Blokker toch al een handige winkel was voor huishoudelijke zaken en interieur, is witgoed een heel natuurlijke aanvulling op hun assortiment. Doordat ze samenwerken met een ervaren verkoper van witgoed, zorgt Blokker ervoor dat ze kwaliteit en service kunnen leveren.

Bovendien bieden ze een laagsteprijs garantie!

Wist jij dat ze bij Blokker witgoed verkopen? En wat vind je er van?

Lees ook: Hema versus Blokker, welke is jouw favoriet?

Wist jij dat een frituurpan schoonmaken voor sommige mensen zo lastig is, dat ze van narigheid een hele nieuwe friteuse kopen?

blokker

Similar Posts

56 Comments

 1. Joh, dat wist ik helemaal niet. Ik ga nog voor alle handige snufjes of schoonmaakspulletjes naar de blokker, maar witgoed had ik echt niet verwacht!

 2. Ja, jammer dat had ik graag willen weten, vorige week een nieuwe vaatwasser bij BCC gekocht, echt waardeloze service (nou ja service). Er stond op de website dat het apparaat gratis aangesloten zou worden dus koos ik niet voor de optie “aansluiten” (logisch toch) bleek achteraf dat ik dat wel had moeten doen en voor die 19,99 een cadeaubon zou ontvangen. Nou ik heb later alles uitgezocht maar dit staat echt nergens vermeld. Voor mij nooit meer BCC.

  1. Ik heb ook slechte ervaringen met BCC, met een laptop.
   Aan service doen ze niet, of het moet slechte service zijn.
   Ga er echt nooit meer naartoe.

 3. Ik wist het niet. En eerlijk gezegt hoeft t van mij ook niet. Ik ga daarvoor wel naar de mediamarkt of BCC. De blokker is voor de kleinere dingen, speelgoed en interieur spullen. Voor mij althans.

 4. Dat je witgoed kunt kopen bij Blokker wist ik wel, maar ik zal het er niet kopen. Hiervoor gaan wij naar een plaatselijke leverancier. Dan maar iets duurder, de service is er stukken beter. Persoonlijk vind ik trouwens dat het niet alleen maar grote winkelketens moeten zijn in een stad/dorp, maar dat de kleinere zaken behouden moeten blijven.

 5. Ik wist dit niet, wel dat ze de gewone huishoudelijke apparaten verkopen, maar geen witgoed. Ik denk niet dat ik dit bij Blokker zou kopen. Dan toch eerder naar een BCC of zo.

 6. Nooit geweten. Wel een goede keuze denk ik. Blokker is naarstig op zoek naar een andere positie id markt, dat merk je. Het loopt aanzienlijk terug. De concurrentie is moordend voor ze.

 7. Ik wist het niet, maar vind het passend om mee te gaan in de huidige trend van internetverkopen.
  Persoonlijk koop ik witgoed bij de plaatselijke ondernemer of op het dorp of in de directe omgeving, mn vanwege service en gunning.

 8. Dat wist ik niet. Zou het ook niet zo snel verwachten bij de blokker. De service klinkt wel goed. Als ik het ooit nodig heb zal ik de blokker zeker meenemen in mijn keuze.

 9. Op hun vroegere kleine elektrische spul was de service beroerd. Teeveetje stuk binnen de garantieperiode, geen geld terug of reparatie maar tegoedbon.

 10. Daar had ik nog geen idee van! Maar dat komt misschien omdat de blokker in mijn buurt niet zo erg mee is met de tijd ;-) voorlopig heb ik nig geen vaatwassers en koelkasten nodig, maar ik hou het in mijn achterhoofd als ik het huis uit trek.

 11. Dat is handig om te weten.blokker winkel staat dichtbij ons in de buurt maar ik heb geen idee of mijn man daar zal kopen. Maar kijken2x is geen kwaad. Altijd leuk rondsnuffelen in de winkels ;)

 12. Klopt dat ze het “zilvergoed” verkopen. Wij hebben een Blokker om de hoek en daar hoorde ik het toendertijd al ;-) Is het een goed idee? Ik weet het niet. Ik vind Blokker een geweldige winkel, en het is toch wel een beetje jammer dat ze dit nu erbij gaan verkopen. Mijn persoonlijke mening? Het hoort niet thuis bij de Blokker. het oude vertrouwen gaat nu een beetje weg denk ik.

 13. Nee dat wist ik niet! Wel handig, want ik kom graag bij de Blokker. Hopelijk kunnen ze door het toevoegen van het witgoed aan hun assortiment blijven bestaan

 14. Die wasmachine lijkt mij zo handig. Soms vergeet ik wel eens kleding er bij te doen en dan moet ik wachten als die net is begonnen met zijn programma

 15. Ik wist dit al. Ik kom graag bij de Blokker. Toch lees ik altijd eerst online reviews voordat ik naar een winkel ga om witgoed aan te schaffen. En dan eerst even online de prijzen vergelijken.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.