Weekboodschappen weer binnen

weekboodschappen

Zo, de weekboodschappen zijn ook weer binnen.

Ik was dit keer iets duurder uit dan normaal met zo’n 58,-. Maar dan komt denk ik onder andere doordat ik me heb laten verleiden door de fruit aanbiedingen. Zoals twee ananassen voor 3,50. De Galia meloen was ook in de aanbieding.

Ik ben nogal van de groente en het fruit, en dat vind ik daarom niet iets om op te bezuinigen.

Weekmenu

Deze week staat erop het weekmenu:

 • Vandaag broccoli met kippenpootjes
 • Dinsdag macaroni met champignons en komkommer en worst van het varken van neef Henk. (Zie ook Mac and Cheese)
 • Woensdag nasi.
 • Donderdag bleekselderij met karbonade van het varken van neef Henk. Zie ook karbonade slow cooker.
 • Magere grillburgers uit de oven. (Waren ook in de aanbieding).

Lees ook: Kosten boodschappen per maand. Wat is reëel?

Wil je bezuinigen op je boodschappen? Lees dan mijn post over Scoupy!

Hoe vaak doe jij boodschappen per week?

Similar Posts

33 Comments

 1. 1 keer per week bestel ik de boodschappen, die dan thuis worden bezorgd. Bij ons veel groenten (wortels!)

  De man kookt op dit moment weer vaker, dus moet ik we opeens andere dingen bestellen.

  Maar dat is een luxeprobleem ????

  1. Dat herken ik: hoe vaker je in de supermarkt komt, hoe sneller je ook in de verleiding komt. Sinds we op het platteland wonen, en ik dus niet meer dagelijks langs een supermarkt kom geef ik minder uit.

 2. Wij bestellen 1 keer per week via Ah.nl en de rest zo nu en dan bij de jumbo. Daardoor ben i kwel ietsjes meer kwijt, maar het scheelt me weer veel tijd. Dat is het me dan wel weer waard :-D

 3. Grote boodschappen 1x per week. En dat is toch wel 60 euro.
  En dan nog 1x per week wat minder boodschappen bij andere supermarkt. Rond de 15-20 euro.

 4. 1 maal grote boodschappen en frequent aanvullingen.
  Is dit serieus de hele voorraad voor een compleet
  Gezin? Mijn tassen puilen uit en de rekening ligt
  Ook vele malen hoger voor een familie van vijf.

  1. Drie maal daags plus tussendoortjes en huishoudelijke artikelen/drogisterij? Wat doe ik verkeerd?

 5. ik haal bijna elke dag omdat ik naast de supermarkt woon. De kunst is om niets extra’s mee te nemen. vaak gaat mijn dochter die houdt zich keurig aan het lijstje :)

 6. Maandags de Jumbo, dinsdags de LIDL en dan heb ik alles in huis. Vaak een euro of 70/80. Vrijdag koop ik chips/fris/alcohol anders wordt er doordeweek al van gesnoept, ben ik ook ongeveer een tientje voor kwijt. Manlief kookt zaterdag, die geeft meer geld uit aan een maaltijd, koopt er ook allemaal lekkere dingetjes bij. die snapt niet hoe ik zolang rondkwam van 80 per week :-)

 7. Oja, vrijdags kookt een van beide tieners. Wij eten maandags bloemkool/broccoli, want dat vindt zoon lekker en dochter is er dan niet. Dinsdag een pasta, woensdag vis en gebakken aardappels, donderdag weer iets buitenlands. Zondags soep en pizza. Lekker makkelijk! Buurvrouw klaag wel eens: wat moeten we nu weer eten? Maar ik heb er niet zoveel toestanden mee :-)
  Oja, en ik doe ook alles op de fiets. Enorme fietstassen ;-)

 8. Sinds we bij PicNic bestellen zijn we een stuk goedkoper uit. Maar gemiddeld 120 euro halen we wel voor een week met 5 personen (2 volw, 1 puber die voor 2 eet en 2 kleintjes die veel te weinig eten) Wat eh… doe ik verkeerd?!

 9. Handig zo`n weekmenu. Elke dag wat anders eten. Er ligt gelukkig een supermarkt dichtbij ons huis dus ik kan gewoon lopen en soms met de fiets.

 10. De prijs vind ik nog netjes voor een hele week boodschappen. Ik ben alleen en kom er regelmatig al overheen dankzij de vele versproducten.

 11. Klinkt helemaal niet verkeerd. Je hebt ook veel vleesvervangers tegenwoordig die zijn heel lekker en goed om af en toe een keer te nemen in plaats van iedere dag vlees :D

 12. Super leuk om je week overzichtje te zien! Wij doen één keer in de week boodschappen. Maar ik vind dat je echt netjes uitkomt qua geld! Ik woon samen met m’n vriend en we zitten altijd rondde 65 euro.. Wel alles ook vers. Misschien komt het daar door haha

 13. ik heb echt een hekel aan boodschappen doen, noodzakelijk kwaad zeg maar. en ik kom altijd met meer thuis dan ik eigenlijk nodig had. Kan de verleiding meestal niet weerstaan

  1. Daar hebben veel mensen last van Kiki. En ze doen natuurlijk ook hun best om je te verleiden in de supermarkt. Met een volle buik boodschappen gaan doen en een lijstje meenemen zijn twee goede methodes om te proberen impulsaankopen te voorkomen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.