Reacties

Wc bril kopen 12 aandachtspunten en onze Action wc bril ervaring — 66 reacties

  • Nou ik heb hetzelfde probleem. Eerst met de goedkopere versie en nu ook met de duurdere versie van de Action :( daarvoor 15 jaar geen probleem gehad met een goede wc bril wan Praxis.

 1. Wij hebben zwarte brillen. Ze zijn nog van de vorige bewoners. We willen hier wat sanitair vervangen maar wachten daar nog een paar jaar mee. We hebben hier heel hard water en ik heb geen zin om enorm te gaan boenen op het nieuwe sanitair. Of om me te storen aan die kalkaanslag.
  Ik zou niet snel een wc bril bij de Action kopen. Dan ga ik toch liever naar een bouwmarkt. Meer keuze en als ik zoiets koop wil ik wat betere kwaliteit dan Action. Misschien zit dat laatste wel in mijn hoofd. Duurdere merken zeggen ook niet alles. Wij hebben in de afgelopen jaren een Bosch koelkast en vaatwasser gekocht. Ze doen het goed, maar qua materiaal is het beduidend minder dan wat ik vroeger kocht. Jammer dat tegenwoordig zoveel producten gemaakt worden om maar kort mee te gaan. Ik merk het ook bij wasknijpers, afwasborstels etc.

 2. Wij hebben wc brillen van de Xenos, zijn prima geloof dat ze rond de 20 a 25 euro waren toen ik ze kocht. Ze gaan al een tijdje mee dus mogen eigenlijk wel een keer vervangen worden. Mijn ouders hadden de soft close van de Action. Is ook nog geen week meegegaan. Geen aanrader dus.

  Ik hoop dat je nu weer fijn kan gaan zitten zonder een hap in je bil haha.

 3. Beneden heb ik een hele oude witte, maar hij is heel en schoon en dat is het belangrijkste. mochten we de wc gaan verbouwen, dan komt er een wat luxere in waarschijnlijk. Boven hebben we vorig jaar een wc laten plaatsen en de badkamer verbouwd. De bril daar is ook een soft-close bril en wat handig is, is dat je deze ook van de pot kunt halen zodat je alles goed schoon kunt maken.

 4. Toevallig hebben wij vorig jaar een nieuwe badkamer en dit jaar een nieuw toilet laten zetten. Ik heb in de badkamer bewust gekozen voor een bril waarvan ik de bovenklep en bril van de wc af kan halen om goed schoon te maken, dat is hier ivm spoelen van de kinderen erg fijn. Ook soft close vind ik erg fijn. Voorheen gooide de kinderen de deksel er nog wel eens op, dit kan nu niet meer :)

 5. Wij hebben beneden een soft close. En hij is ook heel makkelijk er af te halen. Heel fijn, want dan kan je ook de kier tussen het deksel en de bril goed schoonmaken.

  Boven geen Soft close, maar als de badkamer opgeknapt wordt wil ik dat daar ook.

 6. Ik heb hier hartelijk om gelachen, want weet je....wij hebben ook heel wat afgetobt voor we de juiste wc bril hadden. Inmiddels is die oud en versleten. vna de week keek ik er naar en dacht: we moeten een nieuwe. Die gedachte heb ik meteen onderdrukt...zoveel gedoe...

 7. Ooohhhh,wat een trubbels en als ik het zo bekijk straks ook nog een opengehaalde pijnlijke voet, het lijkt erop dat je een beschermdopje mist onderaan bij het toilet!!
  Wij hebben een eenvoudige witte bril met deksel, die reeds op de pot zat van de vorige bewoners!

 8. Hier thuis soft close brillen van een fatsoenlijk merk en (dus) niet al te goedkoop. Volgens mij kun en mag je van een tientje niets verwachten.
  WC-brillen moeten goed schoon te maken zijn, daar ontbreekt het bij vele nogal aan.

 9. Wij hebben een normale witte, ik weet niet eens meer van waar die is, maar die is echt wel fijn. Wij hebben trouwens op werk nu zo een bril die aan de onderkant schuift hahahaha

 10. Met kleine kinderen vind ik soft close ook heel fijn. Geen vingers tussen de wcbril. Toen we hier kwamen wonen heb en we nieuwe gehaald bij de praxis. Zou ik een volgende keer weer doen denk ik.

 11. Wat interessant zeg. Goed artikel. Ik houd niet van wc brillen die opzij schuiven.Echt vervelend. Wij hebben een witte wc bril we hebben het al 2 jaar hij is zeker nog goed en makkelijk schoon te houden.

 12. Goedkoop is vaak duurkoop. Als het aan mij zou liggen zou ik er niet veel geld aan uitgeven, zo'n stomme uitgave, maar de man is wel van de kwaliteit in dit soort dingen. Toch fijn, haha

 13. Uhm jaah voor 9,95 kan je ook niet heel veel verwachten. Zelf doe ik nog steeds met de zelfde dure wc bril. Je zit er als vrouw toch vaak op dus vind een goede die stevig is wel fijn.

 14. Wat ik begrijp is dat je de brillen handmatig moet vast draaien en niet met gereedschap. Dat is niet nodig en is veel te ruig voor het materiaal wat je vast wilt zetten. Dan breken er dingen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder