Dit was de slaapkamer van mijn oudste zoon

slaapkamer

Toen mijn oudste zoon op zichzelf ging wonen nam hij al zijn spullen mee. Er bleef dus een leeg kamertje over. Alleen zijn bureautje en een stoel stonden er nog.

In eerste instantie koesterde ik al die lege ruimte.

Van lege ruimte naar….

Maar toen bedacht ik dat de crosstrainer, die bij gebrek aan ruimte op het balkon stond, best goed in dat kamertje kon staan. Op het balkon had hij te lijden van weer en wind. (Inmiddels zitten de trappers muurvast en moet hij terug naar de kringloop.)

Bij gebrek aan crosstrainer gebruik ik het kamertje nu om work-outs via youtube filmpjes te doen. Het blauwe matje vond ik op de kamer van mijn oudste dochter die in Engeland zit : )

Ik ben best blij met dit kamertje. En ik waak er voor dat er verder geen zooi in wordt gezet.

Het is een soort sportkamertje geworden!

Heb jij nog lege ruimte in huis?

Similar Posts

11 Comments

  1. Mijn dochter ging 2 jaar geleden de deur uit, helaas gingen niet al haar spullen mee, voornamelijk omdat we geen auto hebben en niet alles mee kom op de fiets en de buurvrouw haar auto niet groot genoeg was om alles in een keer mee te nemen. De rest zou nog een keer opgehaald worden ,maar elke keer kwam er iets tussen. Nu heeft ze binnenkort vakantie en komt ze samen met een vriend die wel een auto heeft de laatste dozen ophalen. Haar kamertje word een logeer/ rommelkamer.
    Er staat al een logeerbed. Vorige week kocht ik bij de kringloop een mooie boekenkast voor weinig en daar staan nu mijn boeken in. En binnenkort ga ik op zoek naar een mooi bureau voor weinig om daar mijn naaimachine te kunnen neer zetten zodat ik zonder elke keer alles weg te zetten lekker wat kan naaien en knutselen.

  2. Hier schoven ze allemaal door en heb ik van de oude kamer van de jongste een werkkamer gemaakt en ik heb nu nog een klein kamertje over waar de opgang naar de zolder in zit en daar is een soort inloopkast van gemaakt voor de kleren en hobbyspullen.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.