Reacties

Dit was de slaapkamer van mijn oudste zoon — 11 reacties

  1. Mijn dochter ging 2 jaar geleden de deur uit, helaas gingen niet al haar spullen mee, voornamelijk omdat we geen auto hebben en niet alles mee kom op de fiets en de buurvrouw haar auto niet groot genoeg was om alles in een keer mee te nemen. De rest zou nog een keer opgehaald worden ,maar elke keer kwam er iets tussen. Nu heeft ze binnenkort vakantie en komt ze samen met een vriend die wel een auto heeft de laatste dozen ophalen. Haar kamertje word een logeer/ rommelkamer.
    Er staat al een logeerbed. Vorige week kocht ik bij de kringloop een mooie boekenkast voor weinig en daar staan nu mijn boeken in. En binnenkort ga ik op zoek naar een mooi bureau voor weinig om daar mijn naaimachine te kunnen neer zetten zodat ik zonder elke keer alles weg te zetten lekker wat kan naaien en knutselen.

  2. Hier schoven ze allemaal door en heb ik van de oude kamer van de jongste een werkkamer gemaakt en ik heb nu nog een klein kamertje over waar de opgang naar de zolder in zit en daar is een soort inloopkast van gemaakt voor de kleren en hobbyspullen.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>