Reacties

Verspakketten versus losse ingrediënten? — 11 reacties

  1. Wat leuk om zo te lezen! Ik had al de indruk dat het goedkoper was. Ik koop ze regelmatig maar de holle bolle Gijzen hier eten zo’n pakket met z’n 2 ;)
    Gelukkig maar want als enige nadeel zie ik dat er altijd te weinig groente pp in zit.
    Soms voeg ik groente of peulvruchten toe zodat het 2 dagen eten wordt.

  2. Mijn probleem is dat ik voor 1 persoon kook en ik weinig weg wil gooien en niet elke dag hetzelfde wil eten. Heb daar allerlei trucjes op. Als ik zelf iets maak, dan kost dat circa 2 euro per maaltijd. Het meeste bewaar ik in de vriezer. Denk aan rosti of roebakgroente. Uien, paprika en komkommer haal ik los. Die paprika's vries ik ook in. Ik haal ook geregeld bij de Indonees/Vietnamees/Chinees. Hun maaltijden varieren tussen 7 en 11 euro en daar doe ik 2 a 3x mee door er zelf flink wat groente aan toe te voegen. Gemiddeld kost zo'n maaltijd me 4 euro per dag.

  3. Ik heb ook een poosje losse ingrediënten gekocht, want ik dacht dat dat goedkoper was. Totdat ik dus ergens (volgens mij hier destijds) las dat verspakketten goedkoper zijn. Sindsdien doe ik lekker makkelijk. Hoewel ik eigenlijk alleen soep in zo'n pakket koop.

  4. Ik vind ze handig en inderdaad iets nieuws proberen is makkelijker. Maar ik koop ze alleen als ze in de aanbieding zijn want ik vind ze best duur. En vaak moet je er wat bij kopen zoals kip. Maar ik vind die kruidenpasta’s vaak zo lekker bv de Indische curry van de Lidl.

  5. Toevallig hadden we dit weekend een erwtensoep pakket van de AH, en we hadden het er over van: wat zou nou goedkoper zijn. Nou, dat weten we dus nu, en kunnen rustig weer een soeppakket o.i.d. nemen. Want het is best handig, en je zit niet met een hele knolselderij bijv. opgezadeld als je die niet helemaal hoeft te gebruiken. Dus die houden we er maar in, het smaakte prima!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>