|

Verspakket AH: Winter risotto op het menu

verspakket ah

Bij de Albert Heijn kwam ik vanochtend een nieuw soort verspakket tegen. Voor winter risotto!

AH verspakket met o.a. spruitjes en bietjes

Dit verspakket van AH leek me leuk om te proberen. Er zitten onder andere bietjes en spruitjes bij. Niet persé mijn favoriete groentes, maar wie weet dat een creatieve bereiding ze lekkerder kan maken.

Op de wikkel stond dat ik er los ‘paddenstoelenmix voor risotto‘ bij moest kopen. Maar die kon ik nergens vinden. Navraag bij een medewerker leverde treurig nieuws op: ‘Dat hebben wij niet.’

Zoiets vind ik dan weer niet slim, als je verspakketten verkoopt waarop staat dat je die nodig hebt.

Dan maar potje champignons

Uiteindelijk heb ik toen maar een potje champignons gekocht. Dan moeten die maar doorgaan voor een paddenstoelenmix.

Ik ben benieuwd hoe het gaat smaken.

Binnenkort een verslag van dit verspakket van Albert Heijn!

Wat staat er vandaag bij jou op het menu?

Similar Posts

35 Comments

 1. Ik ben gek op risotto en op spruitjes, dus dit klinkt erg goed. Jammer van die paddenstoelenmix. Ik ben persoonlijk geen fan van champignons uit een potje, dus ik zou er verse bij gooien.

 2. Ik ben heel benieuwd naar het eindresultaat! Toevallig gister zelf risotto gemaakt met de ‘champignons voor risotto’. Bij mijn AH hadden ze het gelukkig wel, maar klopt inderdaad dat het niet overal wordt verkocht.

 3. Ik ben heel benieuwd. Eet smakelijk alvast! Bietjes leveren mij te veel buikpijn op. Geeft niet, want ik vind ze ook niet lekker, maar met zo’n pakket wordt alles vaak net een beetje lekkerder;).

 4. Ik heb het gemaakt, was met 35% korting sticker. Champignonmix gekocht bij Lidl. Tot mijn verrassing was het lekker.
  Anneke

 5. Wij hebben het gisteren gegeten.Ik vond het zelf lekker, maar manlief hoef ik er niet voor wakker te maken.
  Ik gebruik niet het hele zakje kruiden, vind ik vaak te sterk.
  Vond het snijwerk best veel werk(bietjes),waarschijnlijk geen goed mesje gebruikt. ook even opletten qua tijd.

 6. Oké, eet smakelijk. Ik ben wel voor zoiets in maar mijn man vind dit niet lekker dus wij hadden roerbakspinazie met nog een zestal grote champignons, over van het week en en een stukje kip. Het was geweldig lekker hier en ik hoop dat het bij jou ook lekker was. Groetjes

 7. Het probleem danwel voordeel is dat ik alleen ben. Ga dus niet 3 dagen aan zo’n verspakket kanen. ;-) Kan ook moeiteloos zelf combineren. Gisteren couscous van de Action. Gooi er zelf paprika, ui, mexicaanse bonen en makreel bij. (5 minuten wachten op de werking van kokend water en daarna 5 minuten roerbakken). Vandaag wat luier, een hutspotmaaltijd voor in de magnetron, waar ik alleen wat zoutvrije kruiden aan heb toegevoegd. Morgen waarschijnlijk rösti waar al ui, kaas en hamblokjes in zit. Doe niet alle rösti, een deel blijft achter in de vriezer. Gooi er wat kerrie/paprikakruiden over. Na 7 minuten roerbakken knikker ik er waarschijnlijk spruiten bij en 3 minuten later is het klaar. Punt is dat dit onder voor behoud is, ipv spruiten kan het ook gesnipperde witlof worden. En misschien wordt het wel iets heel anders, zoals minestronesnert.

  1. Zijn 1-persoonsbekers. In de supermarkten kan ik die niet vinden. Die hebben alleen de pasta/noodle-versie en die zijn behoorlijk flut. Xenox heeft ze hier ook heel even gehad.

 8. Ik heb het ook een keer gekocht, ik vond het niet zo lekker.
  Ik vind de verspakketten verder wel leuk om te kopen, bereiden en op te eten.
  Maar de winterrisotto vond ik geen succes.

 9. Omdat ik bij AH werk ben ik er natuurlijk als eerste bij om de nieuwe seizoens- verspakketten uit te testen. En weet je wat? Ik bereidde ze met kastanjechampignons wat toch wel lekker was.
  Het fijne vind ik dat je alle producten in het pakket gebruikt (chili pepertje gebruik ik maar voor 1/3) en dus geen onnodige restjes hebt waar je weer wat anders voor moet verzinnen.

 10. Ik ben benieuwd hoe je het vond ,maar nee niet doen ,geen potje champignons want die zijn zo klef ! Ik zou net als Els er lekkere kastanje champignons bij doen .

 11. Oh, da’s wel heel dom dat ze dan zelf zo’n ingrediënt niet hebben. Ik vind sowieso dat álles er in hoort te zitten, in zo’n pakket. Als je op zoek moet naar één ingrediënt kun je net zo goed álles zelf bij elkaar zoeken.

  Wij eten vanavond gekookte aardappelen, spruitjes (mwah, wordt ik ook niet echt blij van) en gehakt cordon blue.

 12. Wij hebben het vanavond gegeten met een verse paddenstoelenmix van de Ah. Het was erg lekker! De hoeveelheid is genoeg voor 3 personen of voor 2 met 2 kleine kinderen

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.