Reacties

Tussenweer schoenen: sneakers! — 63 reacties

 1. Als ik ver ga lopen draag ik mijn echte wandelschoenen. Ik heb blessures aan mijn voeten en heb zooltjes.
  Die schoenen zijn gelukkig wel zwart dus ik loop met ze onder mijn rokjes niet voor aap.
  Verder draag ik altijd sneakers. Die werken het beste voor me :)
  Alleen op het podium pumps.
  Zou best een paar muleskinvrije uggs willen maar zonder voetbed gaat 'm niet worden :)

 2. Oohhh wat een gedurfde kleur!!
  Top met een blauwe rok en draag je dat met dikke legging of d blauwe panty eronder??..
  Ik denk er over na om deze in het wit met die blauwe streepjes te kopen!!
  Ja en het verhaal over schoenen die er nog prima uitzien....... en niet meer confortabel zijn, zo herkenbaar.
  Mijn wandelschoenen waar ik zeker 2500 km mee heb gelopen zien er nog onberispelijk uit, doch ik kreeg vermoeide benen op lange tochten.
  Zo erg, dat ik 3 weken geleden mijn nieuwe schoenen aantrok, wat een verademing.. Verkeerde zuinigheid noem ik dit!!

  Ik draag veel mijn dubarry's, hoge en korte laarsjes en heb mijn snaekers ook al weer aangehad!!
  En... elke dag een poosje mijn wandelschoenen!!

  • Mijn plan is om ze met blote benen onder een van mijn knielange donkerblauwe Hema rokjes te dragen.

   Wat heb je enorm veel kilometers afgelegd met je wandelschoenen zeg. Petje af!

 3. Ik zou jouw snaekers eerder sportschoenen noemen.....Ik vind ze wel mooi maar zou die nooit kopen omwille van de kleur omdat ik die te opvallend vind en dat rood niet overal bij past.
  Ik draag in de winter halfhoge laarsjes met rits van Mephisto (platte hak, heb een paar zwarte gemakschoenen met velcro van Ecco en draag van 't moment het weer het toelaat platte sandalen. Ik heb ook nog een paar ballerina-achtige schoenen met een riempje over de voet maar die doe ik enkel aan als ik "opgekleed" moet zijn (wat zelden gebeurt) Vorig jaar liep ik ten gevolge van een val enkele breuken op en moest kiné volgen. Mijn zoon heeft me toen een paar zeer stevige wandelschoenen van Lafuma gekocht om zeker voldoende grip te hebben op de ondergrond en minder risico te hebben op vallen. Ik ben goed gerevalideerd maar ik had nooit gedacht dat ik die Lafuma's nog zou dragen nadat de kiné gestopt was. Ze zien er iets minder elegant uit of jouw nieuwe sneakers aangezien het eerder een wandelschoen is om in de bergen mee te lopen dus dikke lompe zool maar ze zitten toch zo makkelijk..... Ik ga elke dag een stuk wandelen en dan draag ik die wandelschoenen ? sportschoenen ? of misschien zou jij het ook sneakers noemen....

 4. Hoewel ik een echte 'hakken'vrouw ben, draag ik ook heel graag zalig comfortabele sneakers. Zeker in deze periode kan dit de ideale 'tussenschoen' zijn. Mooi paar heb je trouwens uitgekozen!

  • Nou, daar stond ik dus inderdaad van te kijken! Ze zitten toch een potje lekker! Dat had ik helemaal niet verwacht. Ik had ze vooral gekocht op looks....

 5. Het meest denk ik inderdaad mijn sneakers want daar loop ik eigenlijk drie kwart jaar op. Alleen in de wintermaanden heb ik altijd stevige warme boots omdat ik een hekel heb aan koude voeten.

 6. Ik draag steunzolen en steunkousen dus voor mij zijn sneakers altijd het makkelijkst, gewoon ook om mijn enkels extra steun te geven. Ik draag ze zowel in de winter als in de zomer, haha!

 7. klopt helemaal! zelf weet ik ook nooit wat ik moet aandoen. Gaat het warm of koud worden. zelf doe ik voor het tussenseizoen ook sneakers aan. Vroeger vond ik het raar dat je dit onder een kleedje aandeed. Maar heb ook platte sneakers gekocht, en deze gaan wel onder een kleedje. Lekker handig dus.

 8. Als ik ga wandelen doe ik mijn wandel schoenen aan en in de zomer draag ik slippers van Xsensible omdat ik ook graag loop tijdens de vakantie. Ik ben nog wel op zoek naar sneakers. In het dagelijks leven loop ik erg vaak op pumps en laarzen.

 9. Ik heb heel lang sneakers gedragen, totdat ik ineens zweetvoeten kreeg. Sindsdien draag ik geen sneakers meer maar ik mis ze wel heel erg..! Je sneakers zijn mooi!

 10. gave schoenen! en ja die tussen periode, ik draag vaak pumps en juist al het niet te koud ( laarzen ) of te warm ( slippers) is kan ik deze lekker weer aan trekken.

 11. Leuke sneakers! Op het werk draag ik ballerina's of pumps. Maar als ik niet aan het werk ben draag ik draag vaak mijn witte All Stars en anders andere makkelijke sneakers. Vans houdt ik ook echt van, maar die heb ik op dit moment even niet meer helaas - ben wel van plan om ze weer aan te schaffen!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder