Reacties

Hoe het is om te wonen in Tokio Japan! — 7 reacties

  1. Het is mij niet duidelijk of vrouwen nu 65% verdienen van mannen of 65% minder dan mannen. Ik heb het idee dat je het in dit tekstje en in de lange tekst verschillend staat. Of ik lees verkeerd wat zeker ook mogelijk is. Verder interessant. Op Belgische TV was een serie, onderdeel van "iedereen beroemd", gemaakt door 2 studenten die een half jaar in Japan gingen wonen. Ik kreeg daaruit niet het idee dat er zo slecht engels wordt gesproken en dat mensen zo weinig behulpzaam zijn (maar tja korte filmpjes)

  2. Ah, wonen in Japan. Ook leuk om te kijken naar de huizen...piepkleine flatjes vergelijkbaar met onze jaren vijftig flatjes. Niks elk kind zijn eigen slaapkamer vanwege de privacy. We zijn enorm doorgeschoten hier hoor(vind ik)
    Ik zou wel een jaartje in Japan willen wonen, maar dan op het platteland. Ik ben hier al gen stadsmens, dus daar al helemaal niet(druk daar hoor)
    En ik zou heel veel foto's maken van putdeksels, die zijn in Japan heel bijzonder.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder