Reacties

Tussen zomer en herfst: wat trek je aan? — 52 reacties

 1. Ik vind deze periode ook altijd lastig, eindelijk draag ik eens die shirts met 3/4 mouwen die ik zomers te warm en in d winter te koud vind en ja vestjes, die neem ik overal mee naar toe, voor als ik het koud krijg.

 2. Toen ik gisterenavond ging hardlopen met de club had ik gewoon mijn shirtje aan van de club en een 3/4 broek. Maar wat had ik een spijt. Veel en veel te warm. Ik had mijn hemdje aan moeten hebben en een korte broek.
  Je weet het echt niet meer met dit weer.

  • Ik kan me je gevoel van spijt helemaal voorstellen. Ik baal ook altijd als een stekker als ik me per ongeluk te warm heb aangekleed bij het hardlopen. Dat is echt niet fijn.

 3. Ik draag eigenlijk het hele jaar hetzelfde...T shirts van de zomer draag ik in de herfst winter met een vestje erover. Ben geen rokken en jurken mens dus dat scheelt. Ik kan lang in een korte broek lopen, als mn schouders maar bedekt zijn. 's winters loop ik in dezelfde spijkerbroeken als die ik zomers draag, en heb dan vaak 3/4 mouwen. Heb geen dikke truien, veels te warm. Op kantoor hangt standaard een vest want de klimaatbeheersing werkt niet optimaal...kan er soms in een hemdje zitten hoor...en dan weer dik vest aan. Maar het is wel lastig als je eigen thermostaatje het net even anders doet dan jij wil...

 4. Ik draag in deze periode onder mijn rokjes en jurkjes een legging. Als het s middags te warm wordt trek ik deze uit. In de winter draag ik ook een aantal jurkjes en rokjes door maar dan met een dikke panty. Verder ook een vestje over T-shirt met korte mouwen.
  Een vriendin van mij draagt ook t-shirts met korte mouwen in de herfst/winter en dan met een T-shirt met lange mouwen eronder. Dit wil ik ook gaan proberen. Ook jurkjes met spaghettibandjes kun je een T-shirt onder dragen en zo langer doordragen.

 5. Lastig hè! Ik was dit weekend ook echt een het klooien. Herfstjas aan tijdens een wandeling, met daaronder een T-shirtje. Eigenlijk net te warm mét jas, maar te koud zonder (vooral in de schaduw). Beetje afwisselen dan maar, vind ik ook niet heel erg hoor! Die regen van vandaag vind ik vervelender, haha.

 6. Ik draag rokken en t shirts in de zomer ,maar binnenkort begin ik weer broeken te dragen en dat is even wennen,ik heb altijd een koude nek en schouders dus dan draag ik graag truien met een kraag en rolkragen.

 7. Handige tips! Deze tijd vind ik ook altijd lastig. Soms is het te koud en neem je een jasje mee waar je dan in de middag de hele dag mee loopt omdat het toch te warm is. Geef mij maar altijd zomer hihi!
  Liefs,
  Yousra Yasmine

 8. Ik heb het eigenlijk altijd warm, dus ook in deze tussenperiode zie je mij nog steeds met shirts, blote armen en zonder jas buiten. Op de echt frisse momenten (als ik 's avonds buiten moeten zijn bijvoorbeeld) wil ik nog wel eens een vest pakken. Pas eind oktober ga ik weer truitjes dragen, maar dan zijn het nog vaak shirts met lange mouwen.

 9. Ik heb ook zo vaak dat ik rond deze tijd de verkeerde keuze maken… Dat ik het of heel erg warm heb door al die kleding of dat ik het veel te koud hebt dat ik veel te weinig op aangetrokken

 10. Ik verkijk me er ook steeds op zeg! Nu doe ik ook maar veel laagjes. En altijd een sjaal in mijn tas mee als ik ergens heen ga en het wel eens laat kan worden (lees: koud)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder