7 responses to “De mais is weg!

    • Ja, echt veel vroeger dan andere jaren volgens mij. Maar ze hebben niet alles gedaan gek genoeg. Achteraan op het land staat nog een stuk mais. Maar ik kan nu wel weer kijken in ieder geval.

  1. Greet

    Ow, dat is laat, dit jaar dan. Maar wel voor het gaat rotten door de regen.
    Hier werd de eerste week van augustus al afgehaald. Het werd grotendeels gehakseld want kolven waren er amper door de droogte.

  2. Lot

    Begrijp het helemaal. Ik had een vakantievriendin die zij in de vakantie dat ze blij zou zijn als het mais weer eraf was, ze zag met autorijden zo weinig. Toevallig ging ik op het hoogtepunt naar haar toe en toen begreep ik pas wat ze bedoelde.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.