Reacties

Tuinmeubels die anders dan anders zijn — 27 reacties

  • Wauw, knap zeg! Mijn man moest dit weekend een nieuwe tuinbank in elkaar zetten, en zelfs dat kostte al de grootste moeite... Laat staan zelf maken.

 1. Ik heb een Hartman tuinstel van inmiddels zo'n 15 jaar oud, kan in de winter gewoon buiten blijven staan. In het voorjaar even een sopje erover en het is weer als nieuw.
  Ik vind het lekker zitten met de verstelbare rugleuning, leuk tuinstoelkussen erop en het is genieten.
  Design kan best mooi zijn, maar lekker zitten vind ik toch het belangrijkst!

  Daarbij kost het nogal wat, als ik zo de prijzen zie en lekker ontspannen zitten, zie ik er niet in, keurig overeind zitten in plaats van lekker wat achterover genieten ;)

  Groetjes Lily

  • Dat is waar Lily. Dit zijn meer stoeltjes voor als er bezoek komt. Ik zie mijn maandagochtendvriendinnen en mezelf er wel op zitten in het zonnetje : )

   Maar om te relaxen moet je een ander model hebben inderdaad.

  • Dat is inderdaad heerlijk Huiselijk genoegen. Wij hebben zo'n touwhangmat tussen twee bomen hangen. Dat ligt heerlijk. Hij ligt alleen een beetje hard.

 2. IK heb al jaren alles in teakhout, niet stuk ter krijgen en kan gewoon buiten blijven.
  Ik heb ook zo'n mexicaanse meerpersonenhanglat: superfijn!

  Maan mijn natte droom qua tuinmibilair is toch wel de Dedon Nestrest! Was ie maar niet zo prijzig...
  Ik kan blijkbaar geen linkje plaatsen hier ..

 3. Wat een gave tuinmeubels! Persoonlijk vind ik een loungebank ook mooi maar past helaas niet op ons balkon. Wij hebben dus nog de oude vertrouwde Hartman stoelen. Zitten overigens heerlijk.

 4. Die poefjes vind ik wel oersaai, hoor Nicole ;-) Allemaal grijs, ik zie in de tuinen in onze buurt ook allemaal van die uniforme antraciete ellende staan :-p Doet u mij maar een lekker kleurtje! Mijn schoonmoeder heeft zelf een poef gehaakt van allemaal kleurtjes, dat vind ik wel een leuke.
  Onze tuinstoelen wisselen nogal eens, soms elk jaar hoewel we er geen cent voor uitgeven: veel mensen in onze wijk zetten hun stoelen bij het grofvuil en daar pikt deze huisvrouw ze dan weer op ;-) Zo zijn we al aan ons bankje in de voortuin gekomen, aan bijpassend tafeltje en aan 6 rieten stoelen. Bij gebrek aan schuurruimte rot dat riet dan weg in de winter, maar dan is er altijd wel weer een buur die zijn, in mijn ogen nog prima tuinmeublilair, aan de straat zet. Ik hou de afvalkalender in de gaten ;-)

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder