Reacties

Thuiskantoor inrichten inspiratie + 5 tips — 11 reacties

 1. Mijn hele huis is van mij
  alleen mijn bed moet ik met drieen delen
  en dat komt er op neer dat ik meestal op het randje van mijn kingsize bed lig en de katten breeduit op de rest.

  Overigens staat Jozef bij mij in de badkamer ;-)
  Die heb ik een keer op straat gevonden

 2. Thuiskantoor, bureau?! Wow, daar droom ik van! (Niet doorvertellen maar ik werk en studeer meestal op bed, met mijn administratie in mijn nachtkastje.)
  Ik heb beneden wel een eettafel, maar daar rennen onze kinderen rond en kan ik dus niet studeren. Als ze 's avonds in bed liggen of 's ochtends op school zijn, ga ik daar zitten. Maar in het weekend en 's middags zit ik dus op de slaapkamer.

 3. Ja, ik heb een heel grote kamer voor mijzelf al staat er ook een bureau van Joh in. Maar het is meer een ruimte waar mijn breimachine's en naaimachine staat. het is geen kantoor,we werken niet meer.

 4. Ik had een eigen kamer, best wel een grote met een flink werkblad waar de naaimachine op stond , aan de andere kant een blad voor stof te knippen, genoeg ruimte voor de strijkplank, die kon blijven staan hartstikke handig. En toen werd m'n schoondochter zwanger , dus werd de werkkamer Babykamer, Erg mooi maar met al m'n hobby benodigheden verspreid over het hele huis wordt er tegewoordig maar weinig gehobbyd

 5. Nee, geen 'eigen' plek. Zelf als je op de wc zit wordt er nog op de deur gebonsd dat je op moet schieten. (en we hebben 2 wc) Vroeger, thuis had ik niet eens een eigen slaapkamer. Deze deelde ik met 2 zussen. Soms was het oorlog en soms dolle pret, ik ben er niet slechter van geworden. En nu nog geen eigen (slaap)kamer. Ik deel de slaapkamer met mijn man en de rest van het huis met de rest van de huisgenoten. Ik hoef ook niet een eigen plek, een werkkamer heb ik niet nodig en voor de hobby stal ik alles wel op de kamertafel.

 6. Sinds kort is de logeerkamer omgetoverd in mijn 'atelier'. Het is niet groot, maar groot genoeg, en nu heb ik tenminste een tafel die niet half inzakt als ik de naaimachine er op zet ;-)

 7. Mijn hele huis is van mij. Aangezien ik alleen woon. Maar het liefst zit ik in de rechterhoek van de bank. Vandaaruit kan ik alles overzien. De gang, de keuken, de trap naar boven, de hele huiskamer, de konijnenren en als ik mij wat omdraai kan ik ook het balkon zien en het mandje waar Katja mijn 15 jarige poes vaak in ligt te slapen.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder