Reacties

Slowcooker Lidl — 13 reacties

 1. Ik zie mijn hooimadam ook als slowcooker met het verschil dat je geen etensgeuren ruikt, maar met als bijkomend voordeel dat hij geen stroom verbruikt en je hem rustig kunt gebruiken als je niet thuis bent. Niet zo mooi misschien als de slowcookers die je laat zien, maar heel goedkoop omdat ik hem maakte van een oude slaapzak en hij neemt zo goed als geen ruimte in. En is onverslijtbaar.

  • Het is ook best een groot ding vind ik. Bij mij staat hij in de kelder, en ik moet altijd even slikken als ik hem daaruit moet gaan halen. Maar het is het wel waard.

 2. Ja, ik heb al jaren een slowcooker in huis en die stond ook te verstoffen.
  Deze week uit de kast gehaald en er een rundvleesstoofpot in gemaakt. De mannen vonden het heel lekker.
  En nu voor de tweede keer bottenbouillon voor de mannen hier. Die bouillon kan het best dagen trekken om de goede stoffen uit de botten te krijgen. Deze bouillon ga ik ongeveer 70 uur doen.
  Nu nog wat vegan recepten uitproberen. Lijkt me trouwens ideaal in de warme maanden.

 3. Oehhh een roza ja, tip ons als je die ergens ziet ";-)
  maar ik heb er al jaaaaren een en in mijn zwembadmoederdagen-of-eerlijkgezegd-jaaaren, was het mijn meest gebruikte keukenvriend, zo makkelijk en idd zo heerlijk als je dan toch altijd ietwat verhit(want zwembadtemperaturen zijn moordend warm, zeker als je in je gewone kleren je kinders in en uit de zwemkledij moet helpen, altijd op een tijd waarop je eigenlijk net geen puf meer hebt en je het eten zou willen koken, dus ik zeg ja tegen deze slowcooker, gewoon ff googlenen amerikanen koken en preppen er hele weekmenuus mee ,

  Hartelijke groetjes btw Nicole, k ben al heellang niet op je blog geweest....

  grtjs,

  Silliesullie

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder