Tijd voor koffie

tijd voor koffie

Tijd voor koffie ziet er superleuk uit vind ik, met een mooie en gezellige cover!

Maar helaas. De titel van het boek Tijd voor koffie is bedrieglijk.

Op basis van de titel dacht ik namelijk dat dit boek  over koffie zou gaan.

Maar het blijkt gewoon een kookboek met bakrecepten te zijn. Het enige dat echt over koffie gaat zijn een paar koffie recepten achterin!

Bakrecepten voor lekkers bij de koffie

Tijd voor koffie is mooi vormgegeven, en het is een leuk kookboek. De recepten zijn  voorzien van mooie foto’s, en de recepten lijken me niet al te moeilijk.

Maar omdat ik een boek over koffie verwachtte viel het me toch een beetje tegen. Als ik een kookboek wilde, dan had ik dat wel gehaald.

Conclusie over Tijd voor koffie

De vormgeving vind ik echt geweldig, maar Tijd voor koffie gaat níét over koffie. Het is een boek met lekkere recepten voor taarten en gebakjes die je bij de koffie kunt nuttigen. Als kookboek is het leuk. Als boek over koffie schiet het jammerlijk tekort.

Praktische informatie

Tijd voor koffie is voor 8,95 te koop bij bol.com. Die prijs vind ik dan wel weer heel goed!

Wil je meer lezen over koffie? Bezoek dan mijn blog over koffie!

Op welke tijden is het voor jou tijd voor koffie?

Similar Posts

13 Comments

 1. Ik drink geen koffie, ik vind het echt smerig. Ik ben een echte theeleut. Ik moet elke ochtend een kopje thee hebben gehad anders klopt mijn dag niet. Ook na een maaltijd drink ik thee, anders is mijn maaltijd niet goed afgesloten. Gek he? Van die vaste momenten.

  Mijn man is trouwens een echt koffieleut en kan de hele dag door koffie drinken. Zelfs midden in de nacht om 3 uur nog en dan gewoon in bed stappen om te slapen.

  1. En drinkt hij dan ook nog koffie met cafeïne er in Laura? Hoe is het mogelijk dat hij dan nog zo goed kan slapen! Dat bewijst maar weer eens dat iedereen weer anders op cafeïne reageert.

 2. Oh, dat is jammer van het boek. Bedenk dan een andere titel. Lust altijd wel koffie, maar vind zoete dingen erbij eigenlijk vreselijk vies. Hoogstens ná de koffie. Het lijkt me wel een heel leuk boek, ook om cadeau te doen!

 3. Voor mij is t vooral s ochtends koffie – eentje of soms twee kleine kopjes. Als ik in de namiddag eentje drink, zou ik nooit meer kunnen slapen helaas.

 4. Ik dacht ook echt dat het over koffie zou gaan! Dat is idd wel een beetje een tegenvaller dan.
  Ik ben zelf een enorme koffie leut en er is voor mij dan ook geen tijdstip waarop ik geen koffie zou drinken. zelfs vlak voor t slapen is geen probleem… H-e-e-r-l-i-j-k

 5. Sinds ik cvs heb, ben ik allergisch voor suiker en cafeine. Zonder suiker en snelle koolhydraten valt goed te leven, maar koffie zonder cafeine is koffie zonder een bite. Een bak écht lekkere koffie lijkt me heerlijk!
  Je snapt het boek is voor mij niet weggelegd ;-)
  Groetjes Kakel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.