Reacties

Tijd voor koffie — 22 reacties

 1. Ik drink geen koffie, ik vind het echt smerig. Ik ben een echte theeleut. Ik moet elke ochtend een kopje thee hebben gehad anders klopt mijn dag niet. Ook na een maaltijd drink ik thee, anders is mijn maaltijd niet goed afgesloten. Gek he? Van die vaste momenten.

  Mijn man is trouwens een echt koffieleut en kan de hele dag door koffie drinken. Zelfs midden in de nacht om 3 uur nog en dan gewoon in bed stappen om te slapen.

  • En drinkt hij dan ook nog koffie met cafeïne er in Laura? Hoe is het mogelijk dat hij dan nog zo goed kan slapen! Dat bewijst maar weer eens dat iedereen weer anders op cafeïne reageert.

 2. Oh, dat is jammer van het boek. Bedenk dan een andere titel. Lust altijd wel koffie, maar vind zoete dingen erbij eigenlijk vreselijk vies. Hoogstens ná de koffie. Het lijkt me wel een heel leuk boek, ook om cadeau te doen!

 3. Voor mij is t vooral s ochtends koffie - eentje of soms twee kleine kopjes. Als ik in de namiddag eentje drink, zou ik nooit meer kunnen slapen helaas.

 4. Ik dacht ook echt dat het over koffie zou gaan! Dat is idd wel een beetje een tegenvaller dan.
  Ik ben zelf een enorme koffie leut en er is voor mij dan ook geen tijdstip waarop ik geen koffie zou drinken. zelfs vlak voor t slapen is geen probleem... H-e-e-r-l-i-j-k

 5. Sinds ik cvs heb, ben ik allergisch voor suiker en cafeine. Zonder suiker en snelle koolhydraten valt goed te leven, maar koffie zonder cafeine is koffie zonder een bite. Een bak écht lekkere koffie lijkt me heerlijk!
  Je snapt het boek is voor mij niet weggelegd ;-)
  Groetjes Kakel

 6. Is het al tijd voor zomer? Nee! Over 160 dagen is het zomer. Nog even geduld hebben dus ;)
  Voor koffie was het ook nog geen tijd, maar ik begin mijn dag altijd al rond zes uur met een kop koffie. Vast ritueel!

 7. Mijn boek zal het niet zijn, want ik lust geen koffie én ik kan niet bakken, maar ik vind wel dat het boek er héél gezellig uitziet. Zou bijna naar aanleiding van je post van gisteren zo'n boek zijn dat je op je salontafel kunt leggen.

 8. Heerlijk, koffie, en ik ben ook gek op bakken!
  Denk niet dat het boek iets voor mij is, ik heb mijn eigen boeken waar ik vegan recepten kan vinden. Die recepten zijn de laatste jaren ook veel beter geworden.
  Wat voor mij en veel anderen ook fijn is, is dat je nu buitenshuis vaak gemakkelijk een vegan cappucino kunt drinken bij een restaurant.

 9. Het eerste bakkie - als ik net wakker ben - is het lekkerst. Verder drink ik het liefst de hele dag door koffie. Ik heb daarom ook altijd gewonen koffie en decaf in huis. Net nog een eentje op. Lekker, hoor!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder