Reacties

Slim shoppen voor je kinderen — 6 reacties

  1. In de uitverkoop een winterjas kopen voor volgend jaar, daar ben ik een paar keer goed de mist mee ingegaan. Jas ruim op de groei gekocht maar de groei ging toch iets harder. Gevolg een spiksplinter nieuwe winterjas te klein in de kast. Er moet toch een winterjas komen dus een passende gekocht uiteindelijk was ik duurder uit dan wanneer ik gewoon een jas aan het begin van het seizoen had gekocht. Zelfde geldt voor truien, broeken, shirt etc. Ik doe het niet meer, het is bij mij te vaak misgegaan. Ik koop het pas als ze het echt nodig hebben.
    Ingrid

  2. Slim shoppen met Mad Monkeys ???

    80 euro voor een broek weet je wel hoeveel kringloop broeken van kan kopen dan ben ik 2,50 euro kwijt per broek.

  3. Hier ook een opruiming-hopper :)
    Ook shop ik tijdens de klantenavond van ter stal -30% en tweedehandskledingwinkels (waar ik meteen de te klein geworden kleding weer in breng).

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder