Reacties

Nette kinderkleding — 16 reacties

 1. Wat een leuk shirt, en wat een leuk koppie ook...
  Ik heb genoten van beide kerstdagen, eentje met familie en eentje op mijn wer, maar ik geniet nu weer van de 'gewone' dag vandaag... Weer lekker in mijn eigen ritme...
  Fijne dag vandaag en alvast een heel mooi weekend,
  Lieve groet,
  Mirjam

  • Dank je Moneypenny! Dat vond ik nou ook. En dat voor 2,99. En de Wibra heeft iets ondertekend dat ze tegen kinderarbeid zijn, dus ik kan daar ook wel goedkoop kopen neem ik aan.

 2. als alleenstaande gaat kerst helaas nog steeds aan mij voorbij.
  Dit jaar toch wat kerstgevoel gehad omdat ik pas lid ben geworden van een koor dat hier in de nachtmis zong.
  Voor de rest heb ik mijn kerstdagen besteden aan het repareren van een hele stapel kleding, veel tv kijken en nu mijn computer het weer deels doet gelukkig ook weer internetten, en tangelen, een nieuwe zeer verslavende hobby van me.

 3. Wij hebben heerlijke kerst gehad met op kerstavond een mooie kerkdienst . Maar zoonlief van 21 vroeg wel moet ik dat ''apepak'' weer aan 1 ste kerstdag. Hij loopt het liefst in een spijkerbroek en shirt. Maar met kerst en andere belangrijke dagen loop je er toch wat netter bij . Leuk shirt van je zoon en een heerlijk knul, ik koop wel vaker bij de wibra.

  • Ik kan me dat van dat 'apepak' wel voorstellen. Mijn man houdt ook niet van zijn nette pak. Daarom is zo'n shirt waar het gewoon opgeprint is, zo handig. Jammer dat ze die niet in herenmaten hebben!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>