Reacties

Slecht advies van chagerijnig Vodafone personeel — 11 reacties

  • Ik vind het gewoon zonde van het geld om internet op mijn mobieltje te hebben. En dan is 7 euro ook al te veel. Ik kom een jaar rond met een prepaid kaart van een tientje.

 1. Heb ik ooit met de belasting telefoon gehad. Daardoor een jaar studie toelage gemist. Omdat ik iemand aan de tel. had die (heel zeker) deed of hij er verstand van had,
  Een andere vraag Ik wilde de leuke yoghurtpotjes gaan maken die ooit op je blog stonden, maar kan ze nergens meer vinden. Zou je nog weten in welk blogje ze stonden.

  gr. Jose

  • Dat is wel heel vervelend Jose! Een jaar studietoelage mislopen…

   Ik herinner me eigenlijk geen leuke yoghurtpotjes. Weet je zeker dat het op Huisvlijt was?

 2. Nou mijn ervaringen met Vodaf zijn prima, maar ik ben ook klant. Voor het grote bedrag van 5 euro 10 per maand. En ik moet je eerlijk zeggen om nu te gaan katten op Vodafone terwijl je daar dus niet eens het apparaat gekocht had vind ik een beetje bot. Ev ja als je een goedkoop apparaat koopt moet je vantevoren even checken of het kan doen wat je wilt. Niet alle headsets en oortjes zijn compatibel.

  • Ik 'kat' niet, ik schrijf alleen dat ik hun klantenservice niet prettig vond. En op het moment dat ik er was, meende ik dat ik mijn mobieltje daar wel had gekocht. Bovendien, zou het niet moeten uitmaken. Klantvriendelijkheid hoort er gewoon bij.

 3. Afgelopen maandag ging ik met dochter naar zo'n telefoonwinkel. Zij kocht onlangs een nieuwe i-phone en ik mocht haar oude hebben. Ik had altijd een abonnement van een tientje, voor bellen en sms! Daar wilde ik dan wel een tientje bovenop doen voor een kleine bundel internet. De man van de winkel kon niet op de site van hi komen, mijn provider, dus noteerde hij een en ander en ik zou een sms krijgen zodra internet geregeld was. Nog geen tien minuten uis kreeg ik wel een bericht maar dat zei me dat ik nu al flink buitend de bipundel aan het gebruiken was! Had de man me ook wel even kunnen melden. Dochter zette internet zolang maar even uit. Vandaag zaterdag en nog steeds geen bericht dat internet geregeld is! Dan moet ik maandag dus weer terug naar die winkel, parkeerplek zoeken (moeilijk daar) en vast en zeker weer half uur wachten voor ik aan de beurt ben... Bah, geen goede ervaring dus... Bijna spijt van de wisseling...
  Maar wel wens ik je een heel fijn weekend,
  Lieve groet,
  Mirjam

  • Ik heb juist een heel andere ervaring bij de hi winkel. Heerlijk personeel dat gewoon goed advise geeft: " mevrouw, uw abbo past nog precies bij uw verbruik en als ik dat nu open breek bent u alleen maar duurder uit. Komt u maar als u aan een smartphone toe bent of als uw telefoon de valpartijen niet meer overleefd en u een bouwtelefoon nodig heeft" (een eis voor een nieuwe telefoon is dat hij gewoon van 2 hoog op het beton kan vallen zonder noemenswaardige schade, die heb ik nu tenslotte, maar dat schijnen die slimme phoontjes niet te kunnen) ☺

  • Kijk dat is nou goede service! Superfijn als ze je echt goed advies geven. Ook als ze daardoor niet meteen geld verdienen. Op den duur betaalt zich zulke klantvriendelijkheid uit, omdat je dan terug gaat!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder