Reacties

9 series die ik op het moment kijk — 56 reacties

 1. We hebben bijna dezelfde favorieten. Die stomme Maddie ook,verwend blaag! En the good wife..ik heb begrepen dat dit het laatste seizoen is. Grey, ook nog altijd leuk! Ik ben ook fan van de blacklist maar dat vind ik sinds elizabeth dood is heel wat minder.

 2. Net klaar met House of Cards. Dus ik moet weer op zoek naar iets nieuws. Dank je wel voor de tips.
  We hebben trouwens wel de dvd's van Girls uit de bieb gehaald; voor op vakantie. Schijnt leuk te zijn.

  • Ik heb drie seizoenen van Girls gezien. De eerste keer ben ik afgehaakt, en later heb ik de serie nog een keer geprobeerd. Ik moest even wennen aan de (egocentrische) karakters en de verhaallijnen.

 3. Geen een van die je noemt hahaha.
  Wij zijn gek op goeie Britse en Deense detectiveseries en series als Follow the Money (een deense serie over fraude bij een windmolenpark, wel fictie).

 4. The killing, Luther en the bridge zijn mijn favorieten.

  Verrassend leuk is de serie: Jane the virgin. Alleen al de voice over die je op de hoogte houd van alles is grappig.

  Groetjes,

  • Van dit rijtje ken ik Making a murderer, Rita en Fargo. Van Making a murderer moet ik geloof ik nog stééds de laatste aflevering kijken... Ik vind die niet geweldig.

   Fargo vond ik wel prachtig. Het eerste seizoen tenminste.

 5. Ik heb gekeken naar arne Dahl hoc making a murderer rita the paradise fargo en river en ik verheug me op Marseille met de charismatische gerard depardieu.

  • Ik ben bij Outlander nu geloof ik bij aflevering 4 of 5. Ik vind dat ze zulke leuke gebreide 'omslagdoeken' draagt. Ze zijn heel kort en bedekken eigenlijk alleen de schouders. Als ik handig was, maakte ik er zelf zo eentje!

 6. De enige serie uit je lijstje die ik kijk is The Walking Dead, geweldige serie! Vind 'm zo ontzettend goed in elkaar zitten, wij moeten nog beginnen aan seizoen 6.

 7. Geen enkele. Bij tijd en wijle een aflevering Big Bang Theory of Modern Family. Als een documentaire in 3 delen wordt uitgezonden, haak ik al af. Het bindt me te veel en ik merk van mezelf dat mijn concentratieboog korter wordt van tv kijken. Dat merk ik bijv bij studie of boeken lezen, maar ook in mijn werk. Dus zet ik mezelf op dieet wat betreft tv.

 8. Ik zou echt geen tijd hebben voor negen series, wel tof om er zoveel te kijken. Wij kijken momenteel alleen Game of Thrones. Heb de vorige seizoenen ook gezien en vind het een mooie serie.

  • Ik kijk er elke avond eentje en in het weekend twee : )
   Dat past precies.

   Game of Thrones ga ik vandaag weer oppakken met mijn oudste dochter. Kijken wie er nou weer allemaal dood zijn... : (

 9. Volgens mij ben ik door jou 'Call the midwife' gaan kijken. Zo mooi! Net als Downton Abbey. Ik wacht met smart op de rest van de serie. Breaking Bad vond ik zo goed dat ik hem twee keer heb gekeken. Nu ben ik met Outlander bezig. Soms een beetje traag, maar wel genieten :-) Niet alleen van het verhaal en de mannelijke hoofdpersoon. We zijn een aantal jaren geleden op vakantie geweest in die omgeving (Inverness, Highlands) en het is daar zo mooi. Jammer dat het zo koud was, anders wilde ik er vaker naar toe.
  Ik kijk op Netflix ook graag documentaires zoals 'Forks over knifes', Cowspiracy en nog zo wat docu's over voeding, gezondheid en milieu. Living on one dollar was ook interessant.

 10. Greys Anatomy , Call the midwife , Mr Selfridge , Nashville ( al ben ik de draad kwijt waar ik gebleven ben en heb de moed nog niet gevonden om verder te zoeken )
  Net begonnen aan Bloodline , best een goede serie .
  Samen met mijn man Making a murderer gekeken , echt steengoed .
  Nu kijken we the Undertaker maar de laatst bekeken aflevering van seizoen 2 viel tegen dus misschien haken we af.
  Goede uitvinding dat Netflix !

  • Onthoudt Netflix niet voor je waar je was gebleven bij Nashville? Op zich maakt het bij Nashville ook niet zo heel veel uit als je wat afleveringen mist ; )

 11. Ow, ik herken de namen van de films/series niet. Ik heb een paar koffers vol dvd's. Films en series. Engelse en Scandinavische detectives, en films dus. Net op de rommelmarkt weer een paar euro kwijt voor een stapelfilms.

  Groet,Greet

 12. Haha, Nashville heb ik een tijdje gevolgd, maar ben nog niet aan de nieuwe afleveringen begonnen, ben nu wel heel benieuwd waarom Maddie op der bek moet gaan :p. Ik volg op het moment heel veel series van Scandal, Hawaii Five O, NCSI LA, Criminal minds, the Catch en zo kan ik nog wel f doorgaan haha. Liefs.x

 13. Wij hebben een tijdje Better call Saul gevolgd maar op dit moment kijken we meer films dan series. Wel fijn dat er Netflix is. Jij vermaakt je er goed mee, zoveel series die jij volgt!

  • Ik vond McDreamy ook leuk. De aflevering waarin hij dood ging vond ik wel goed gedaan zeg. Haal je net opgelucht adem als kijker, gaat hij alsnog...

 14. De meeste series die je noemt ken ik (nog) niet. Ik probeer mijn series ook zo veel mogelijk één voor één te kijken ipv tegelijk. Momenteel kijk ik 'Once Upon a Time'. Greys Anatomy heb ik ook een tijdje gekeken en Outlander staat nog op mijn lijstje!

 15. Ik ben echt wat meer van de girly series, gossip girl, pretty little liars.. Die laatste ben ik op dit moment aan het kijken, maar ik kom er maar moeilijk doorheen, haha!

 16. Mijn zus kijkt ook naar The Walking Dead.. Maar als ik de titel hoor, dan krijg ik niet direct zin om aan de serie te beginnen.. Toch hoor je er echt veel mensen over! Misschien toch maar eens proberen ;)

  • Ik heb geloof ik vijf minuten van Walking Dead gezien en kreeg er al de kriebels van. Ik kan gewoon niet tegen horror.

  • In eerste instantie vond ik The Walking Dead ook even wennen. Maar als je de karakter leert kennen is het echt een steengoede serie. Het is echt wel meer dan alleen maar geweld en zombies.

 17. Saul en breakingbad zijn ook favoriet bij mij!!

  Ik vind orange is the new black, prison break, lost, walking dead ook erg goed!!

  Waar ik nu naar kijk is op Netflix : Pablo escobar el patron del mal
  Een hele bijzondere serie over de grootste drugs baas ooit...

  • Orange is the New Black heb ik een aantal afleveringen van gezien en vond ik ook goed, alleen de hoeveelheid ellende werd me wat teveel en ben toen geztopt met kijken.

 18. Ik keek Reign, maar die is nu weer afgelopen. Ik denk dat ik nu ga voor Outlander, of Pretty little liars. En er staan nog wat anderen op mijn wensenlijstje. Maar even kijken welke gaat winnen. Deze 2 staan in elk geval bovenaan.

 19. Castle is onze serie die we 'on demand' kijken. Verder hebben we net nieuwe boxsets van south park en simpsons aangeschaft, dus dat kijken we ook.
  Ik heb Outlander wel geprobeerd, maar het is gek genoeg niet mijn ding. Het zou wel moeten: tijdreizen, Ron Moore, alles klopt. Maar ... ik vond het te ... saai. En misschien ook wel te braaf? ... Dat zegt misschien te veel over mij :P
  Csstle is echt een aanrader, omdat het niet zo zeer over de moordzaken gaat, maar het gewoon erg grappig geschreven is. En: Nathan Fillion. Need I say more.

 20. Een aantal series die je kijkt ken ik, maar ook een paar niet.
  Ik lig even stil op dit moment... ben wel met 2 series bezig, maar weinig tijd :S
  Pretty Little Liars, maar zo langdradig en wacht op Orange is the new black seizoen.
  Ohja en Orphan black nu 2 afleveringen gehad.... op aanraden van collega's

 21. ,Wij zijn helemaal 'in to' Scandinavische series. Na volgen we Trapped, speelt zch af op IJsland.
  Zelf ben ik ook
  groot fan van Grey's Anatomy en Modern Family

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder