9 series die ik op het moment kijk

seriesIk houd van verhalen. En ik houd van de verhalen die mensen elkáár vertellen. Zoals in onderstaande tv-series. Hier onder een overzicht van de 9 series die ik op het moment graag kijk.

9 series die ik op het moment kijk

 1. Nashville! Deze serie vol country and western muziek is eindelijk weer verder gegaan. Hoewel de verhaallijnen soap-achtig zijn, en alle mannelijke acteurs voortdurend tranen in hun ogen hebben vind ik het een gezellige en mooie serie. Ik geniet bovendien erg van de muziek. En ik hoop dat die stomme Maddie flink op haar bek gaat.

  deacon

  De mannen kunnen het moeilijk droog houden in Nashville…

 2. Outlander. Over deze serie had ik in de krant gelezen. Ik had er eigenlijk geen zin in, omdat het een kostuumdrama is. Bovendien gaat de hoofdpersoon van 1945 naar de achttiende eeuw! Maar ik besloot het een kans te geven vanwege de positieve kritieken, en tot dusver vind ik het mooi. En wat een knapperd is de love interest zeg!
 3. Grey’s Anatomy. Blijft leuk om te kijken! Zelfs zonder McDreamy.
 4. The Good Wife. Deze advocatenserie vind ik echt een goede serie, die anders is dan de meeste series. De hoofdpersonen hebben echt hun goede én hun slechte kanten en er zijn veel grijstinten. Soms vind ik dat ook wel jammer. Dan baal ik er van als een rechtszaak niet goed afloopt.
 5. House of Cards. Normaal houd ik helemaal niet van politiek drama, maar ik vind het zo leuk als Kevin Spacey tegen de kijker praat. Bovendien duim ik voor hem en zijn vrouw Claire, ook al zijn ze allebei heel onfris bezig.

  house of cards

  Even een onderonsje met Frank!

 6. Better Call Saul. Deze serie is een spin off van Breaking Bad, maar ademt een geheel eigen sfeer uit. Ik vind het een heel rustige serie. Het tempo ligt laag!
 7. The Walking Dead! Seizoen 6 van deze serie over een postapocalyptische wereld waarin de mensheid in zombies is veranderd is inmiddels afgelopen en ik moet er hoognodig aan beginnen. Niet alle zombie series zijn leuk, maar dit is toch wel een klassieker in het genre. Houd je van zombies? Kijk dan ook The last of us.
 8. Supernatural. Dit kijk ik samen met mijn man en twee oudste zonen. Soms zijn de afleveringen een beetje saai, maar de serie zit vol zelfspot en humor en ik vind ‘m echt geweldig.
 9. The Americans! Deze serie vind ik ook echt prachtig. Ook vanwege de karakter ontwikkeling. En ik vrees voor het leven van Martha!

  the americans

  Martha, ik vrees voor je leven! Waarom zei je ook tegen die Rus dat je weet dat hij van KGB is!

Welke series kijk jij op het moment?

Lees ook mijn review van The Affair.

56 Comments

 1. Wilma
 2. Barbara
 3. Lisa
 4. Lisa
 5. sillie
 6. Anoniem
 7. VeggieMo
 8. Annemiek
 9. Suuz
 10. greet
  • VeggieMo
  • VeggieMo
 11. Noor

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ad Blocker Detected

Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker.

Refresh