|

Schoolspullen 21,- bij de Hema

schoolspullen

Vanochtend ging ik met mijn jongste dochter naar Winterswijk. Anders dan mijn jongste zoon heeft mijn dochter nog echte schoolboeken. Dus kochten we onder andere kaftpapier, schriften en een schoolagenda. Alles bij de Hema. Want nu de V&D schoolcampus er niet meer is, komt de afdeling schoolspullen van de Hema nog het meest in de richting van een goede vervanger.

Tip: kijk voordat je schoolspullen gaat kopen even of er vouchers zijn die je kunt gebruiken voor korting met je Hema klantenpas.

12-jarige zoon kost minder aan schoolspullen

Voor mijn jongste zoon ben ik een stuk voordeliger uit. Een agenda wil hij niet, omdat hij toch alle huiswerk op het magister opzoekt. Kafpapier is ook niet nodig, want zijn schoolboeken zijn digitaal en staan op zijn iPad. Het enige wat ik voor hem hoefde kopen waren een paar schriften. En die kocht ik voor een habbekrats bij de Action.

21,- schoolspullen bij de Hema

Voor mijn dochter was ik deze ochtend 21 euro kwijt aan schoolspullen. De agenda maakt het grootste deel uit van de prijs: 10,-. En dat is nog niet eens zo heel duur voor een schoolagenda. Veel schoolagenda’s kosten namelijk rond de 15,-.

Lees ook: Bezuinigen op schoolspullen op 10 manieren!

Waar koop jij de schoolspullen? En wat geef je er gemiddeld aan uit?

Similar Posts

27 Comments

 1. Ik koop mijn “kantoorbenodigdheden” meestal bij de Hema of bij de Actions. Bij beide winkels slaag ik altijd voor leuke items voor een laag bedraag. Voordat de V&D failliet ging, kwam ik daar ook regelmatig.

 2. Inderdaad; ook mijn jongste is bij de Hema geslaagd voor de meeste spullen. Het resterende kocht ze bij de Action. Het hoeft echt niet duur te zijn! Handig, digitale schoolboeken. Maar of het zo prettig leest als een boek??

 3. Mijn dochter bijna 16 heeft alles bij de a.ction gekocht. Goedkoopste agenda nog geen Euro, schriften, kaftpapier ect alles zwart……passer podloden ect nog geen tientje kwijt….
  Voor zoonlief moeten we nog gaan shoppen. Die heeft alleen de passer geodriehoek al van de ac.tien. en een multimap van 30 cent van de kringloop

 4. Dat heb je goed gedaan. Ik herinner me van vroeger dat ik veel meer nodig had, maar ja, dat was nog in het halve digitale tijdperk ;-).

 5. Jongste heeft alleen schriften en muziekpapier gekocht. Agenda en andere toebehoren waren er nog
  Maar ik zie wel iets waar ik prompt hebberig van word: het bruine kaftpapier. Ik heb een rol staan voor het inpakken en versturen van pakjes en de meeste mensen vinden dat eigenlijk erg leuk. Bijvoorbeeld met een touwtje er om heen, ipv een lintje. Dus noot aan zelf: morgen extra rol kopen, voor de voorraad.

 6. Haha, dat bruine kaftpapier viel mij ook meten op. Mijn kinderen hadden enkel dat kaftpapier vroeger…ik had ooit een restant uit een drukkerijwinkel gekregen en dus een levenslange voorraad kaftpapier. Gelukkig waren ze allemaal helemaal wars van mode en meedoen met rages en vonden ze het simpele kaftpapier ook prima.

 7. Wat handig zeg, zo’n digitaal schoolboek :-) Dat scheelt inderdaad een hoop. Ook in het sjouwen! Hema en Action zijn ideaal voor dit soort koopjes. Goed gescoord!

  1. Ja, al zijn schoolboeken zijn digitaal behalve de werkboeken. Het is wel makkelijk inderdaad w.b. sjouwen. Maar ik vind het lastig dat je niet makkelijk even kunt ‘terug bladeren’.

 8. Ik scharrel mijn spullen overal vandaan. Het meest erge vind ik de impulskoopjes, de dingen die je snel even nodig hebt en dus even bij een boekhandel, drogist of supermarkt koopt. Erg zonde, dan is het beter om naar de action oid te fietsen.

  Bij de hema hebben ze echt leuke spullen! Ik was er een tijdje geleden en ik was verbaasd hoe leuk alles was. :)

  1. Ja, ik ben inmiddels gewend aan hun nieuwe indeling en vind het nu ook erg leuk. Alleen hebben ze nauwelijks meer tassen bij onze Hema. Niet dat ik die nodig heb, maar ik kijk er zo graag tussen.

  1. Het rare is, dat mijn jongste zoon alsnog een grote schooltas mee moet sjouwen. Ik snap er niks van. Ik denk dat het komt door de werkboeken of zo.

 9. Ik ben dol op de Hema. Mijn kinderen hebben nog geen schoolspullen nodig, maar ik snuffel er toch al graag in rond :-)
  Vroeger gingen wij ook altijd naar de V&D voor schoolspullen. Ik vind het echt wel heel jammer dat die weg is.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.