Reacties

Schoolspullen 21,- bij de Hema — 27 reacties

 1. Inderdaad; ook mijn jongste is bij de Hema geslaagd voor de meeste spullen. Het resterende kocht ze bij de Action. Het hoeft echt niet duur te zijn! Handig, digitale schoolboeken. Maar of het zo prettig leest als een boek??

 2. Mijn dochter bijna 16 heeft alles bij de a.ction gekocht. Goedkoopste agenda nog geen Euro, schriften, kaftpapier ect alles zwart......passer podloden ect nog geen tientje kwijt....
  Voor zoonlief moeten we nog gaan shoppen. Die heeft alleen de passer geodriehoek al van de ac.tien. en een multimap van 30 cent van de kringloop

 3. Jongste heeft alleen schriften en muziekpapier gekocht. Agenda en andere toebehoren waren er nog
  Maar ik zie wel iets waar ik prompt hebberig van word: het bruine kaftpapier. Ik heb een rol staan voor het inpakken en versturen van pakjes en de meeste mensen vinden dat eigenlijk erg leuk. Bijvoorbeeld met een touwtje er om heen, ipv een lintje. Dus noot aan zelf: morgen extra rol kopen, voor de voorraad.

 4. Haha, dat bruine kaftpapier viel mij ook meten op. Mijn kinderen hadden enkel dat kaftpapier vroeger...ik had ooit een restant uit een drukkerijwinkel gekregen en dus een levenslange voorraad kaftpapier. Gelukkig waren ze allemaal helemaal wars van mode en meedoen met rages en vonden ze het simpele kaftpapier ook prima.

 5. Ik scharrel mijn spullen overal vandaan. Het meest erge vind ik de impulskoopjes, de dingen die je snel even nodig hebt en dus even bij een boekhandel, drogist of supermarkt koopt. Erg zonde, dan is het beter om naar de action oid te fietsen.

  Bij de hema hebben ze echt leuke spullen! Ik was er een tijdje geleden en ik was verbaasd hoe leuk alles was. :)

  • Ja, ik ben inmiddels gewend aan hun nieuwe indeling en vind het nu ook erg leuk. Alleen hebben ze nauwelijks meer tassen bij onze Hema. Niet dat ik die nodig heb, maar ik kijk er zo graag tussen.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder