Originele cadeau ideeën bij Radbag!

Advertorial

radbag
Radbag

Ik houd van cadeautjes.

Ik krijg ze graag, en ik geef ze graag.

Wat is leuk om te geven? Of te krijgen?

Maar ik worstel soms wel met de vraag wat ik iemand eens zal geven. En eerlijk gezegd vind ik het soms ook best lastig om iets te bedenken dat ik graag zou kríjgen. Daardoor val ik al snel terug op bijvoorbeeld een Hema cadeaukaart. Daar kan je immers geen buil aan vallen. Zo’n kaart komt altijd wel van pas. Het probleem met zo’n cadeaukaart is alleen dat het niet zo leuk is om te geven, en het is niet zo origineel.

Naast leuke cadeau’s heb je ook nog praktische cadeau’s. Mannen maken nog wel eens de fout om hun vrouw een strijkijzer of stofzuiger te geven…

Cadeautjes verzinnen kan best lastig zijn.

Cadeau ideeën bij Radbag

Dus toen ik hoorde over online shop Radbag die cadeautjes aanbieden op het gebied van lifestyle, decoratie, wonen, technologie, en ‘fun’ was ik nieuwsgierig! Helemaal toen ik las:

‘Bij ons vind je dingen die je misschien niet per se nodig hebt, maar die je gewoon hebben wil.’

Radbag is echt leuk!

Ik was aangenaam verrast toen ik Radbag bezocht. Ze hebben echt originele cadeau ideeën. Dingen die je niet overal tegenkomt. Zoals een Candy Grabber snoepmachine : )

Ken je die grijp apparaten op de kermis waar je iets mee moet proberen te pakken? Zo’n apparaat heb je voor 29,95 maar dan voor snoep. En omdat het een klus is om een snoepje te pakken te krijgen, hoef je ook niet bang te zijn dat je je misselijk eet. Kijk hier is tie:

radbag
Ook leuk voor kinderfeestjes!

Ook helemaal geweldig vind ik deze Superman badjas. Ik zie mijn man er al helemaal in lopen. Met zijn Birksenstocks-met-sokken er onder ; )

superman badjas
Deze superman badjas kost 39,95 bij Radbag

Radbag: helpt je een cadeau te vinden

Wat ik erg handig vind aan Radbag is dat ze een gratis tool hebben waarmee ze je helpen om een leuk cadeautje te kiezen. Je vult in:

  • Leeftijd
  • Geslacht
  • Type (denk aan nerd, actieveling, workaholic)
  • Je budget

Vervolgens klik je op ‘Go’ en dan krijg je cadeau ideeën voorgeschoteld die voldoen aan je criteria.

Mijn 2 favoriete cadeau ideeën op Radbag

Mijn verjaardag was helaas in oktober, maar voor Moederdag zou ik deze originele tissuehouder erg leuk vinden!

tissuehouder

En deze kip handtas:

kip handtas

Hij heeft geen vakken en geen lang schouderhengsel, en voldoet dus helemaal niet aan mijn normale criteria voor een tas, maar ik vind hem zo grappig!

Praktische informatie over Radbag

Radbag is actief in Nederland en België, maar ook in Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland, Frankrijk, en Italië. Radbag biedt originele en grappige (soms ook wat gekke) cadeaus uit de hele wereld. Het is een webshop met ongewone en originele cadeau’s. Je vindt Radbag op www.radbag.nl.

Nou ben ik benieuwd: wat zijn jouw favoriete cadeau ideeën op Radbag? Vertel het in de comments!

Similar Posts

14 Comments

  1. Die snoepgrijper is inderdaad geweldig. Ik heb even op de site gekeken en ik vind die bureaustofzuigertjes ook erg leuk! En zo willen de kinderen vast meehelpen met schoonmaken ;P

  2. Leuke dingen staan er tussen. wel duur trouwens. Ik zie er eieren vormen tussen staan voor 6,95. Die heb ik een paar jaar geleden bij de Action gekocht voor 1,49…

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.