Reacties

Nieuwe kippen bij oude kippen zetten: zo moet het niet! — 13 reacties

  1. Er wordt enorm veel geschreven over kippen. De aanloopkip hier sliep de eerste week niet in het nachthok. Dat gebeurde pas na ongeveer 1,5 week. Nu, met de kuikens er bij zijn ze gister (na 4 weken) begonnen met de pikorde te herstellen. Het hoort erbij.

  2. Ik heb ze er s nachts bij gezet. Geen enkel probleem gehad. Er is er wel een duidelijk de baas geworden nu de hanen weg zijn. Die kan dan ook nog wel eens een pik opzij geven als de anderen een graantje mee willen pakken. Over het algemeen gaat t gelukkig nu prima. We hebben drie kippen en bijna elke dag ook drie eieren. Welke we met ons gezin niet op krijgen en dus eten ook mijn ouders regelmatig eieren van onze kippen mee

  3. De pikorde dat is wat. Ik kan mij nog herinneren dat ik op de boerderij woonde. Wij hadden in die tijd ook kippen. We dachten gezellig wat nieuwe kippen erbij. Hadden we misschien niet moeten doen op die manier als je man het ook deed, gewoon ertussen zetten. Er werd heel gemeen tegen elkaar gedaan. We dachten het went allemaal wel, maar het moet op de manier dat jij het beschrijft, eigenlijk best wel logisch. Zeer nuttig blogpost!

  4. Ik heb nooit kippen gehad. Maar ik zo ook niet blij zijn als ze zomaar andere mensen bij in huis zouden stoppen. Overigens zou ik ook niet blij zijn als ik 's morgens merk dat er ineens een nieuwe bewoner is.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>